Podczas nieobecności rodziców 13 letni Ethan oraz jego młodsza siostra pozostają pod opieką 17 letniej Erici. Dzieci nie wiedzą, że dziewczyna ma nadzwyczajny dar który ujawnia się gdy w miasteczku pojawia się gang wampirów.
Dałam sobie spokój po jakichś 15 minutach. Ani to w napięciu trzymało, ani wampiry nie były super atrakcyjnie. Jeśli chodzi o wampiry to zdecydowanie wolę Czystą krew.
Rzeczywiście ;) Jakoś zachwycający ten film nie jest ale do tragicznych tez nie należy ;)
erica nie miala zadnego daru i nie zostala z nimi bo poszla na impreze wamiprów i tam ja przemienili ;p ogladalam 2x xde
Ten film i serial nie są disney'owskie, ale lecą na DC:) Są produkcji kanadyjskiej i jest to serial twórców takich seriali animowanych jak 6 w pracy, Zafalowani czy Wyspa totalnej porażki i jej kontynuacje. Mnie się w sumie podobał. Nie mam DC ale oglądałam dzisiaj 2 odcinki na DXD i wydaje się całkiem spoko:) Ciekawa jestem filmu bo to w nim chyba były początki. Bo jak oglądałam serial to w sumie nie wiedziałam za bardzo co i jak. Film to chyba pilot czy coś w tym rodzaju. Ale na razie mogę dać 7/10