PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=582022}

Moja niania jest wampirem

My Babysitter's a Vampire
2010
5,9 4,2 tys. ocen
5,9 10 1 4168
Moja niania jest wampirem
powrót do forum filmu Moja niania jest wampirem

Podczas nieobecności rodziców 13 letni Ethan oraz jego młodsza siostra pozostają pod opieką 17 letniej Erici. Dzieci nie wiedzą, że dziewczyna ma nadzwyczajny dar który ujawnia się gdy w miasteczku pojawia się gang wampirów.

użytkownik usunięty
kristof0111

Oglądam na Disney Channel. Niezłe. :)

Nie mam Channel w tv ale może w necie jest ten film:)

kristof0111

Dałam sobie spokój po jakichś 15 minutach. Ani to w napięciu trzymało, ani wampiry nie były super atrakcyjnie. Jeśli chodzi o wampiry to zdecydowanie wolę Czystą krew.

devojce

To pewnie coś dla dzieci:)

ocenił(a) film na 6
kristof0111

;D Uuuuujdzie ..;D

użytkownik usunięty
Devil_Or_Angel

Rzeczywiście ;) Jakoś zachwycający ten film nie jest ale do tragicznych tez nie należy ;)

ocenił(a) film na 6

Taaaak .. jest mniej wiecej po środku tej całej zabawy z wampirami ;D

kristof0111

erica nie miala zadnego daru i nie zostala z nimi bo poszla na impreze wamiprów i tam ja przemienili ;p ogladalam 2x xde

ocenił(a) film na 8
kristof0111

Ten film i serial nie są disney'owskie, ale lecą na DC:) Są produkcji kanadyjskiej i jest to serial twórców takich seriali animowanych jak 6 w pracy, Zafalowani czy Wyspa totalnej porażki i jej kontynuacje. Mnie się w sumie podobał. Nie mam DC ale oglądałam dzisiaj 2 odcinki na DXD i wydaje się całkiem spoko:) Ciekawa jestem filmu bo to w nim chyba były początki. Bo jak oglądałam serial to w sumie nie wiedziałam za bardzo co i jak. Film to chyba pilot czy coś w tym rodzaju. Ale na razie mogę dać 7/10