PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=245866}

Moja super eksdziewczyna

My Super Ex-Girlfriend
2006
5,1 25 tys. ocen
5,1 10 1 25280
3,5 4 krytyków
Moja super eksdziewczyna
powrót do forum filmu Moja super eksdziewczyna

Ja już zgłupiałam. Mam zamiar iść na ten film, ale nie wiem czy warto. Jedni piszą, że jest super, inni, że to jest po prostu dno. Jak jest na prawdę? pomóżcie!!!

ocenił(a) film na 8
kaska_19

Skoro film Cie ciekawi to idz i ocen sama. Ja nie sugeruje sie nigdy opiniami na filmwebie bo sa tacy ludzie, ktorzy napisza "Dno" nawet o najlepszym filmie.

Moim zdaniem film jako kino rozrywikowe jest jak najbardziej ok, a nawet ok+

ocenił(a) film na 9
kaska_19

Ja uważam że jest b. dobry i warto na niego iść :)

kaska_19

Nie sugeruj sie wypowiedziami innych, sama zdecydujesz po obejrzeniu czy był dobry czy nie :) w koncu sama wiesz jaki film dla Ciebie jest wporzo :)

kaska_19

Nie sugeruj sie wypowiedziami innych, sama zdecydujesz po obejrzeniu czy był dobry czy nie :) w koncu sama wiesz jaki film dla Ciebie jest wporzo :)

kaska_19

ocenił(a) film na 8
kaska_19

A mnie sie on podobal dostaje 8/10 nie jest to ani durnowata komedia ani typowa komedia romantyczna. Fajny pomysl na film troche elemetow romantycznych, smiesznyh sytuacji. film mily lekki i przyjemy do obejzenia sobie nudnym wieczorkeim Polecam!