PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=245866}

Moja super eksdziewczyna

My Super Ex-Girlfriend
2006
5,1 25 tys. ocen
5,1 10 1 25280
3,5 4 krytyków
Moja super eksdziewczyna
powrót do forum filmu Moja super eksdziewczyna

Może najlepiej niech dadzą od 18 ! Przecież w tym filmie nic "takiego" nie ma ! Może niedłgo Harry Potter będzie od 15 lub 18 ! (pomijając fakt, że miał być) To jest po prostu śmieszne !

kaska_19

choć nie oglądałam tego filmu. to przeczytałam ostatnio wywiad z umą thurman powiedziała w nim że jest tam sporo scen łóżkowych pokazanych w niezwykły i śmiały sposów. jeśeli to co mowi jest prawdą (a sądzę żejest) to film nie powinny oglądać głupie 12 które myślą że wiedzą o życiu wszystko.
Ja mam zamiar obejrzeć ten film, dozobaczenia w kinach :*

ocenił(a) film na 7
ducky_63

hehe głupie 12-latki. Nie powinno patrzeć się na wiek bo są osoby, które mają 12 i są bardziej dojrzałe od tych, które skończyły 18. Dla mnie ten film nie powinien być od 15 lat.

ocenił(a) film na 5
kaska_19

a ja uwazam ze powinien, bo mimo iz tak jak napisala Kaśka nie ma tam nic "takiego" to jednak sceny lozkowe nie sa zwyczajne - no bo przecierz nie na codzien w filmach sex potrafi zniszyc łożko czy sciane :P Jestem za ograniczeniem od 15 lat.

ocenił(a) film na 1
kaska_19

Z twoich wypowiedzi wynika jedno- że sama masz 12 lat i uważasz się za osobe na tyle dorosłą, żeby ten film oglądać, bo takie sceny to dla ciebie codzienność...