film zrobił na mnie duże wrażenie, więc mam teraz chęć obekrzenia czegoś równie dobrego, np z takim otwartym zakonczeniem itd
jak twierdzisz ze to bylo otwarte zakonczenie to chyba nie ogladalas "dawno temu w ameryce" czy "wyspa tajemnic", tutaj mysle ze im sie udalo uciec z autobusu. a przynajmniej tak sugeruja ostatnie sceny gdzie poprostu jest pokazane jak wychodza z niego
Już odpowiedziałem na Twoje pytanie na innym forum "Kiedy matka z nauczycielem otwierają okno wagonu i zaczynają krzyczeć, nie dostają żadnej odpowiedzi, a deszcz nadal leje nieprzerwanie. Droga, którą przebyli, nie była szczególnie długa, ale gdy wyszli na zewnątrz, nagle pogoda stała się idealna – jakby wszystko wokół zmieniło się w jednej chwili. To między innymi przez tę dziwną zmianę mam wrażenie, że już ich tam naprawdę nie było, jakby przekroczyli granicę życia i śmierci…
W ogóle ten cały filmweb schodzi na psy. Odkąd się ten portal pojawił praktycznie nic nie usprawniono, co by się przekładało na wygodę korzystania. Powinna być sekcja "Podobne", no ale nawet już z "Powiązane" jest problem. Nie mówiąc nawet, że wiele dobrych filmów nie ma w ogóle zdjęć, a opisy i kategorie są... nawet nie będę pisał. Nawet normalnie postu na forum nie można napisać bo wciskają enter się od razu wysyła. Za to mamy całą masę nowych reklam i resetowanie strony podczas robienia sobie herbaty...