Oglądam ten film 24 na dobę, i za każdym razem pod koniec filmu beczę. ;d Aktorzy byli rewelacyjni. Szczególnie zainteresowała mnie AnnaSophia Robb, która rewelacyjnie wcieliła się w rolę Lesile.
Wow, aż 24 godziny? xD
Film podobał mi się średnio, momentami wolałem robić coś innego niż oglądać bo taki nudnawy był....
Temat ciekawy ale przez sposób w jaki zostało to wszystko przedstawione praktycznie do mnie nie trafił.
Film jednak sam w sobie głupi nie jest :D
do mnie tez nie do konca trafił ten film, moze dlatego że nastawiałem się na kino trochę innego rodzaju. okazuje się bowiem, ze "most..." jest bardziej dramatem z elementami fantasy niż odwrotnie. w każdym razie przyznam ze na swój sposób ów dzieło jest piękne, nie można odmówić mu dość dużego ładunku emocjonalnego jaki ze sobą niesie. no i oczywiście tytułowy most - wspaniały hołd dla potęgi wyobraźni.
Może nie był to film z najwyższej półki, ale po pierwsze mnie wzruszył po drugie urzekła mnie jego baśniowa otoczka, no i koniec bardzo dobrze zrobiony. Goraco polecam :)
Ja oglądałem codziennie przez prawie dwa tygodnie, a na początku nawet po kilka razy dziennie, arcydzieło.Zawsze utożsamiałem się z Jessem, byłem w podobnej sytuacji, ale w przeciwieństwie do niego nie miałem kogoś kto by mi pomógł, kogoś takiego jak Leslie.
Masz rację, ale nie tylko Ty w takiej byłeś :). Świetny film! Dziś go oglądałem dwa razy :) Za każdym razem, gdy Jess dowiaduje się, że Leslie nie żyje to czuję gulę w gardle. A przechodząc do AnnaSophii. Aktorka godna polecenia. Świetnie gra oraz można rzec, iż grzeszy urodą ;).
Cudowny film z pięknym przesłaniem - a mianowicie, że człowiek bez wyobraźni jest niczym ;)
Przesłanie jest takie, ale jest jeszcze takie - w życiu nie zawsze jest lekko, ale nie poddawając się osiągniemy to czego pragniemy i ci którzy odeszli zostawiają po sobie ślad dzięki temu nigdy ich nie zapomnimy, nie można się załamywać tylko trzeba iść przed siebie:))
A film mi się bardzo podobał, miał w sobie to coś, coś co mnie urzekło, wzruszyło, momentami rozbawiało. Polecam wszystkim i dużym i małym :D
ja oglądam raz do roku uważam bo jeszcze może zmienię zdanie ale jak dotąd zawsze wzruszał ze względu na realną grę aktorów
film bardzo dobry jak najbardziej godny polecenia choć nie dla osób lubiących jedynie ( podkreślam jedynie bo sam czasami lubię i takie filmy) totalną sieczkę i litry krwi. Odrobina refleksji i powrót myślami do dzieciństwa kiedy to zwykły "trzepak" był fortecą a kijek potężną bronią siejąca zniszczenie. Jest w tym coś magicznego co porusza dogłębnie i pozostawia po sobie ślad jak dla mnie film na miarę "Podaj dalej"
Ja uwielbiam ten film, wzruszający, poruszający i zawierający głębokie przesłanie.
Genialny film. Jak dla mnie arcydzieło. Oglądałem cztery razy i za każdym razem wyzwalał u mnie wielkie emocje. Zasłużone 10/10.