Boże na prawdę aż wstyd mi przyznać, ale ryczałem. Po prostu piękny film. Sądzę, że tylko jakiemuś seryjnemu mordercy może nie spłynąć łezka podczas oglądania. Chciałbym obejrzeć coś podobnie pięknego...yyy... coś tak wzruszającego, ale niestety gdzie nie czytałem tematów "najbardziej wzruszający film", tam wszędzie ludzie wypisywali tytuły, które niekiedy mnie aż zaskakiwały, bo np. dowiedziałem się, że Avatar jest jednym z bardziej wzruszających filmów.... nie no ok.... ale tak wzruszających filmów to co drugi na TVN. Chodziło mi o coś takiego ja ten film. Więc jeżeli ktoś zna takie filmy to na prawdę, będę wdzięczny :P Z góry dziękuje, a jeżeli chodzi o filmy na których można się na prawdę wzruszyć to:
"Klik i robisz co chcesz" - ost. 20 min ( ok. )
"Kochankowie mojej mamy"
"Podaj dalej"
No i to chyba wszystko, ale jak mówiłem, bardzo mało jest takich filmów, więc bardzo mi zależy na jeszcze jakimś tytule :P
No cóż ... mi też wstyd przyznać ale ryczałem ... A potem myślałem o tym filmie calutkie 4 dni ... przez te cztery dni co bym nie robił to myślałem o tym filmie ...
Na koniec jak są napisy i leci muzyka, to jeszcze raz szlochałem kiedy leciała piosenka "a place for us"
Podaj dalej i Click też oglądałem, nieoczekiwana reakcja na końcówkę komedii :) (Klik i robisz co chesz)
Może nie ryczałem, ale naprawdę bardzo musiałem się starać żeby tego nie zrobić. Mogli potem pokazać Leslie razem z nimi w tym lesie.