PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200116}

Most do Terabithii

Bridge to Terabithia
2007
7,3 119 tys. ocen
7,3 10 1 119161
6,3 11 krytyków
Most do Terabithii
powrót do forum filmu Most do Terabithii

Cały

ocenił(a) film na 7

chyba film przepłakałem gdy dowiedziałem się o śmierci Leslie. Chyba najlepsza aktorka w filmie a i jeszcze strona fabularna stoi na wysokim poziomie. 10/10

ocenił(a) film na 10
Agenak

tak ja tez sie ostro podlamalem gdy leslie umarla ale tak naprawde to wydarzenie spowodowalo ze tak bardzo chce sie ten film obejrzec jeszcze raz i jest on taki dobry 11/10

ocenił(a) film na 10
Agenak

Gdy umarła Lesli czułem smutek i łzy nadal czuje ten smutek.Jak oglądasz ten film czujesz się jak byś tam był.Zwykła szkoła,szkolni łobuzy którzy Ci dokuczają,nowa koleżanka(lub kolega)ten film pokazuje nam jak wygląda normalnego życia lecz oni mieli miejsce gdzie mogli schować się przed tym.

ocenił(a) film na 9
Agenak

Oglądaliśmy ten film w szkole na jakichś zastępstwach i musiałam naprawdę mocno się powstrzymywać od płaczu, bo łzy same się cisnęły ;]

ocenił(a) film na 10
midori_

w czasie filmu da się jeszcze ły powstrzymywać lecz gdy się skończy to założźę się że niewieu tego dokonało:)

użytkownik usunięty
Agenak

No, od połowy filmu już miałem łzy w oczach. Dobrze że starych nie było w domu to nie musiałem się powstrzymywać. Prze dobry film u mnie ma 10\10 i będę go polacał każdemu, bo naprawde warto. doszły później refleksje że tak naprawdę każdy ma gdzieś swoje własne "Terabithii"

ocenił(a) film na 10

Ty szczęściarzu! Ja oglądałem z siostrom więc musiałem się powstrzymywać :) Ale było mi na serio przykro i smutno... Jakbym oglądał sam to pewnie bym się poryczał a tak jakoś przetrzymałem :)

ocenił(a) film na 10
qmot90

A ja nie tylko przy siostrze ale przy całej rodzinie (tyle że oni byli zajęci czymś innym), oglądałem ten film i jakoś nie chciałem powstrzymać łez, może dlatego że odebrałem je jako "wyrzucenie" swoich emocji.

ocenił(a) film na 10
Agenak

Gdy pierwszy raz oglądałem (a starzy byli w domu) to zamknąłem się w moim pokoju i zacząłem ryczeć jak beksa a już potem oglądałem z bratem młodszym o dwa lata więc jakoś się trzymałem

ocenił(a) film na 7
pawelleczek

Ja czuje ten żal za każdym razem gdy oglądam ten film...no cóż ma klimat

ocenił(a) film na 10
Agenak

Nie wiem czemu, ale jak chciałbym zobaczyć jeszcze raz ten film, to jak przypomnę sobie co stało się pod koniec to zaraz mi się odechciewa. Przydała by się druga część, mimo tego że nie ma drugiej książki.

ocenił(a) film na 7
Agenak

Ciekawe czy Jess mógł by sobie ją w Terabithii ,,Wyczarowac" tak jak tego trolla który go uratował. Kiedy oglądałem film ( nie tak jak w książce) myślałem że ona żyje ale jest w terabithii lecz to bez sensu...