PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200116}

Most do Terabithii

Bridge to Terabithia
2007
7,3 119 tys. ocen
7,3 10 1 119381
6,2 13 krytyków
Most do Terabithii
powrót do forum filmu Most do Terabithii

Film dla dzieci

użytkownik usunięty

Trudno powiedzieć czy mi się ten film podobał. Na pewno nie można go porównywać do ,,Labiryntu Fauna", ,,Konia wodnego", ,,Opowieści z Narni" czy ,,Harry'ego Pottera". Wszystkie te filmy są przeznaczone głównie dla dzieci, ale ,,Most" moim zdaniem jest z nich najbardziej ,,dziecinny". No nie wiem. Lubię filmy o podobnej tematyce, ale ten był dla mnie stratą czasu. No, po prostu film dla dzieci. Szkoda, bo spodziewałam się po nim dużo więcej.

ocenił(a) film na 10

Ja chyba śnię. Przecież to "Most..." jest z tych wszystkich filmów najbardziej dojrzały, najbardziej wyjątkowy.

Krzysiu011089

Koniec komentarzy. To "strata czasu" :P

ocenił(a) film na 10
Turin_Turambar

Rzeczywiście, chyba masz rację.

xxxxxxxxx

ocenił(a) film na 8

Ja normalnie muszę to napisać: "Labirynt Fauna" dla dzieci?! To chyba jakaś pomyłka... o_O

żal mi cie kobieto ogarnij się...mam nadzieję że to prowokacja.. :P

ocenił(a) film na 10
mp_555

To albo prowokacja, albo choroba umysłowa...

Krzysiu011089

Albo to i to :O xD xD xD ..............

ocenił(a) film na 10
mp_555

No.

xxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx

ocenił(a) film na 9

O mamo... Nigdy nie czytałam równie bezsensownej wypowiedzi. To film pokazujący jak wielkim darem jest przyjaźń. A i jeszcze pokazuje, że świat wyobraźni jest nieograniczony, a jeśli ktoś wierzy, że jest miejsce, gdzie czeka go lepsze jutro to to dodaje mu sił do życia i przezwyciężania przeciwności losu. Taka jest moja opinia, może nie napisałam tego zbyt zrozumiale, ale mam nadzieje, że zostanę zrozumiana ;).

ocenił(a) film na 10
Aredhell

Zostałaś zrozumiana, przynajmniej przeze mnie.

Aredhell

Ja zrozumialem bardzo dobrze i zgadzam sie. uwież mi, są tu o wiele bardziej bezsensowne wypowiedzi hehe

ocenił(a) film na 9

A to mnie pocieszyliście... Może to jakaś choroba zbiorowa? ;)

ocenił(a) film na 10
Aredhell

Może. W każdym razie czasem to się zdarza .

ocenił(a) film na 10
Krzysiu011089

Ludzie! Ja naprawdę nie wiem co tu komentować. Przecież wypowiedź założyciela tematu to stuprocentowa prowokacja, żeby wywołać "ożywioną dyskusję", nic więcej.

Tak na marginesie założycielu tematu: W którym miejscu "Labirynt Fauna" był filmem dla dzieci, bo nie zauważyłem?

Mniemam zatem, że ta marna prowokacja zalatuje również niewiedzą, bądź głupotą założyciela, skoro padło tego typu stwierdzenie odnośnie "Labiryntu...".