PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200116}

Most do Terabithii

Bridge to Terabithia
2007
7,3 119 tys. ocen
7,3 10 1 119172
6,3 11 krytyków
Most do Terabithii
powrót do forum filmu Most do Terabithii

LoL...

ocenił(a) film na 4

Byłam na tym filmie w kinie i powiem wam że taki sobie, mnie ogółem taki rodzaj filmów się nie podoba. Moim zdaniem to była bajeczka dla dzieci...Tym którym ten film się podoba to dziwię się...

ocenił(a) film na 10
LOL_9

"bajeczka dla dzieci" a moze wlasnie jestes zbyt mloda by zrozumiec ten film ;]

ocenił(a) film na 9
ezi86

Dokładnie ezi86. Dla dzieci na pewno jest to bajeczka, dla innych może być czymś więcej...

LOL_9

Jak ci się nie podoba taki rodzaj filmów to po co było iść do kina?

koncentrat

Pewnie poszła do kina, bo liczyła na jakąś bajeczkę napakowaną efektami specjalnymi z arcypłytką fabułą :P

ocenił(a) film na 9
Keodred

Bajeczka dla dzieci ?? żal mi ludzi wypranych z uczuć !! ten film powinien podziałac na każdego, przynajmniej częściowo (mówie o tych najzimniejszych charakterach). Porusza przecież najwazniejszy temat zycia. Ehhhh szkoda słów.

ocenił(a) film na 8
LOL_9

Nie uważam tego filmu za bajkę dla dzieci, ale jeśli nawet tak jest to cieszę się że coś z tego dziecka mi jeszcze zostało, bo mi film bardzo się podobał.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
Elmo_Krk

Mi tez film strasznie sie podobał... naprawde polecam tym, którzy potrafia się wzruszać. Nawet nie chodzi o to, żeby płakać ale żeby zrozumieć co czują bohaterowie, zrozumiec w jakiej sa sytuacji i jak potrafią z niej wybrnąć. Ja mam prawie 16 lat i film był dla mnie spoko xD