Film jak dla mnie byl 7/10 :]
nie wzruszyłam sie .. ale za to szkoda mi było dziewczynki :]
Jesli płakałas na tym oglądnij sobie EIGHT BELOW :] tam ryczałam przez 3/4 filmu ;] to dopiero chwyta za serce ;]
i nie jest to jakies fantasy ale film na faktach autentycznych ;]
ogladalem eight below...i nie mam pojecia dlaczego ryczalas na tamtym a a na Moscie sie nie wzruszylas gdyz zdawalo mi sie ze w tym eight below to raczej nie ma wzruszajacych scen...to jest chyba ten film o pieskach, jak sie nie myle
ogladalem eight below...i nie mam pojecia dlaczego ryczalas na tamtym a a na Moscie sie nie wzruszylas gdyz zdawalo mi sie ze w tym eight below to raczej nie ma wzruszajacych scen...to jest chyba ten film o pieskach, jak sie nie myle
Dlaczego płakalam ? z Prostej przyczyny.. bo był bardzo wzruszający (ten o pieskach) ale kazdy lubi co innego :)
Most do Terabithi.. hmm.. nie przepadam za fantasy .. dlatego moze cały film wydawał mi sie jakis taki.. mniej realny.
Natomiast Eight Below jest na faktach autentycznych i powstał na czesc wszytskich badaczy i ich psów :]
Poczytaj komentarze pod tym filmem i zastanów sie dlaczeggo TY sie tamnie wzruszyłęs :)
I klikaj raz na WYŚLIJ ;] Raz ;]
przepraszam za smietnik ale mialem problem z netem i temu tak wyszlo. A tak wogle za psami nie przepadam bo tylko smieca ;]
no skoro nie lubisz psów to nie zakładaj ze ja TEZ...
są różne gusta .. i nie musisz od razu komentować ze " NIE ROZUMIEM DLACZEGO RYCZAŁAS" ja nie przepadam za fanatasy i od razu do tego filmu podchodziłam bardzo sceptycznie.. łezka w oku byla ale nic po za tym..
no
9/10 Wzruszyłem się...Żal mi było Leslie...A zapowiadało się na taką lekką opowiastkę o dwójce dzieciaków bawiących się w lesie.
chodzi o to ze pies to nie czlowiek i to nawet nie powinnas porownywac ... to chyba ze nie masz przyjaciol, z wyjatkiem psa to rozumiem ;]
ale kto tu porównuje psa do człowieka.. ??
mówimy o filmy który byl bardziej wzruszający..
Film to film i koniec.
Wszystko zalezy jak nakrecony.. jak zrobiony.. jaka fabuła..
Kocham zwierzeta.. a ten film ukazał jak dzielne potrafią byc..
I sie wzruszyłam.. a ze Most do Terabithi mnie AZ tak nie wruszył to ja nie wiem nad czym my sie tu rozwodzimy
Jesli probojesz mi wmusisc swoje racje to niestety.. nie rusza mnie to
Jestem jaka jestem i mam prawo wygłosic swoje zdanie na ten temat
A jeśli psy smiecą i tym podobne no to przykro mi ale to juz nie jest moj problem
A co do moich przyjacioł to nie zycze sobie takich uwag.
Nie jestem Twoją kolezanka..
I wstrzymaj sie od takich komenatrzy bo nie wiesz o mnie nic i moim zyciu prywatnym i zeby sie na jego temat wypowiadac