PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200116}

Most do Terabithii

Bridge to Terabithia
2007
7,3 119 tys. ocen
7,3 10 1 119011
6,3 11 krytyków
Most do Terabithii
powrót do forum filmu Most do Terabithii

I tak ten film wygląda, przez długi długi czas. Jednak spawa nie do końca wygląda tak.
Bajka się kończy. Urywa wraz z zerwaną liną.
Było to dla mnie wielkim zaskoczeniem, a zaskoczeniem jeszcze większym było to, że na filmie płakałam. Po raz pierwszy od wielu lat.
Polecam każdemu.

Instrumentum_Diaboli

ja ta samo, tylkoze naszczescie sie nie poplakalem tylko wzruszylem, pierwszy taki film w moim zyciu

ocenił(a) film na 9
Instrumentum_Diaboli

to niesamowite!!! ...właśnie obejrzałem na C+ (i po paru min. wyłączyłem dubbing, dobrze że jest taka opcja)

podzielam, ...też zakładałem miłą bajeczkę, a tu...!
niesamowita gra na uczuciach, ona, Leslie ...praktycznie cały czas UŚMIECHNIĘTA, świeciła, ...'keep your mind wide open...'
...a tu właśnie film się skończył, ...wyobrażałem sobie, jak Jess ją wyrywa, ratuje ze szponów... jeszcze czuje łzy na policzkach...

również polecam każdemu, byleby bez dubbing'u!!!

ocenił(a) film na 10
marres

Oglądałem z dubingiem i bez, dub nie jest straszny, ale i tak oryginalne jest sto ray lepsze :D
tak..tak... Keep your minde wide open ;)

Wzruszający film, polecam wszyskim!

Na mało której stacji jest opcja wyłącznie dubbingu, C+ nie jest zły :P

Instrumentum_Diaboli

tak bardzo nie płakałam na filmie od 2 lat. Płakałam od czasu zerwania się liny...
świetny i wzruszający film

ocenił(a) film na 7
mabia_2

Taaa... zerwanie się liny to kulminacyjny moment filmu (zaczyna się dramat). Filmik spoko, ale dubbing... no dobra nic nie powiem.

Instrumentum_Diaboli

Całe szczęście mnie dubbing ominął:)
Oryginalny dźwięk bardzo miło się słucha.

Instrumentum_Diaboli

ja tam placze prawie na kazdym smutniejszym filmie ale tu to normalnie ryczalam plakalam od momentu zerwania sie liny do konca... i za drugim razem to samo a juz najbardziej sie rozklejam jak jess gda z ta nauczycielka ;(;(;(

ocenił(a) film na 10
Instrumentum_Diaboli

Ja też tak myślałam...ale sie przeliczyłam...

ocenił(a) film na 8
Instrumentum_Diaboli

przepiekny film ... beczalam jak glupia i nie moglam tych lez powstrzyac .... cudowny ..polecam kazdemu.