Witam, chciałbym się dowiedzieć czy bylibyście zainteresowani utworzyć stronę o filmach. Wiem, że już nic filmweba nie przebije ale chodzi mi o coś zupełnie innego. Gdzie każdy znalazłby coś dla siebie, najśmieszniejsze komedia, siadające na psychikę dramaty, najstraszniejsze horrory, wiecie stronka tylko o tych najlepszych filmach.
Oglądneli byście film "W Matni" to byście wiedzieli o jakie filmy mi chodzi. Po obejrzeniu tego filmu nie mogłem zapomnieć o nim przez tydzień :)
Filmwebu nic nie przebije pod względem tandety :]
Tyle ,ze to kwestia mocno subiektywna, które filmy są dla kogo najlepsze, np.: ludzie kochają Titanica a ja bym tego kijem nie tknął.
Ja mysle ,że rób strone i się niczym nie martw, zawsze miło będzie powitac jakąs nową, wolną od głupoty i hiporkyzji (Filmweb?) stronę!
powodzenia i pozdrawiam!
Zawsze można zająć się już utworzoną stroną - taką jak założona przeze mnie http://www.filmfans.tnb.pl/news.php
Razem moglibyśmy z czasem ją rozbudować. Obecnie strona bardzo wolno się rozwija, ale przynajmniej jest już zaczęta:) Jednak konieczna jest pomoc. Zachęcam zainteresowane osoby, mile widziani moderatorzy na forum i każdy, kto interesuje się filmami. Każdy, kto się zarejestruje, stanie się współwłaścicielem strony.
Tyle, że mi nie o to chodzi :)
Chcę wybrać tylko te najlepsze filmy (najśmieszniejsze komedie, najstraszniejsze horrory itd.) Tylko potrzebuję ekipy :)
To będziesz musiał sobie znalesć ekipe z identycznym co Ty gustem bo jak wiadomo obiektywizm nie istnieje i nie ma prawd prawdziwych, kazdy ma swoje ulubione filmy, które uważa za najlepsze.
Chciałem to zrobić na innej zasadzie, użytkownicy głosowali by czy film ma iść do tych najlepszych czy nie