PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200116}

Most do Terabithii

Bridge to Terabithia
2007
7,3 119 tys. ocen
7,3 10 1 119006
6,3 11 krytyków
Most do Terabithii
powrót do forum filmu Most do Terabithii

Stronka

użytkownik usunięty

Witam, chciałbym się dowiedzieć czy bylibyście zainteresowani utworzyć stronę o filmach. Wiem, że już nic filmweba nie przebije ale chodzi mi o coś zupełnie innego. Gdzie każdy znalazłby coś dla siebie, najśmieszniejsze komedia, siadające na psychikę dramaty, najstraszniejsze horrory, wiecie stronka tylko o tych najlepszych filmach.
Oglądneli byście film "W Matni" to byście wiedzieli o jakie filmy mi chodzi. Po obejrzeniu tego filmu nie mogłem zapomnieć o nim przez tydzień :)

ocenił(a) film na 10

Filmwebu nic nie przebije pod względem tandety :]
Tyle ,ze to kwestia mocno subiektywna, które filmy są dla kogo najlepsze, np.: ludzie kochają Titanica a ja bym tego kijem nie tknął.
Ja mysle ,że rób strone i się niczym nie martw, zawsze miło będzie powitac jakąs nową, wolną od głupoty i hiporkyzji (Filmweb?) stronę!

powodzenia i pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
hien_divided

Zawsze można zająć się już utworzoną stroną - taką jak założona przeze mnie http://www.filmfans.tnb.pl/news.php
Razem moglibyśmy z czasem ją rozbudować. Obecnie strona bardzo wolno się rozwija, ale przynajmniej jest już zaczęta:) Jednak konieczna jest pomoc. Zachęcam zainteresowane osoby, mile widziani moderatorzy na forum i każdy, kto interesuje się filmami. Każdy, kto się zarejestruje, stanie się współwłaścicielem strony.

użytkownik usunięty
Krzysiu011089

Tyle, że mi nie o to chodzi :)
Chcę wybrać tylko te najlepsze filmy (najśmieszniejsze komedie, najstraszniejsze horrory itd.) Tylko potrzebuję ekipy :)

ocenił(a) film na 10

A no chyba że tak;)

ocenił(a) film na 10

To będziesz musiał sobie znalesć ekipe z identycznym co Ty gustem bo jak wiadomo obiektywizm nie istnieje i nie ma prawd prawdziwych, kazdy ma swoje ulubione filmy, które uważa za najlepsze.

użytkownik usunięty
hien_divided

Chciałem to zrobić na innej zasadzie, użytkownicy głosowali by czy film ma iść do tych najlepszych czy nie

ocenił(a) film na 10

O! i to jest bardzo fajny pomysł, jestem za! :)