PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200116}

Most do Terabithii

Bridge to Terabithia
2007
7,3 119 tys. ocen
7,3 10 1 119011
6,3 11 krytyków
Most do Terabithii
powrót do forum filmu Most do Terabithii

Hej.Chciałabym sie zapytac czy ktos z was wie jak sie nazywa ta czesc ubrania która Lesli nosiła na rękach cos jakby pół rekaiwczki.A jej styl jest naparwde super.

LittlePieceOfMe

to ja mam coś takiego ale za **** nie wiem jak to sie nazywa

Violettelle

możesz napisac gdzie to kupiłaś??? proszę...

ocenił(a) film na 10
LittlePieceOfMe

achhh^^ Leslie ma zarąbisty styl!!! Taki sportowy i w ogóle fajny...achh^^ xD Nie wiem jak się to coś nazywa, ale jest zarąbiste!! ^^ xD pzdr ;**

ocenił(a) film na 10
LittlePieceOfMe

Styl Leslie jest naprawdę niezły! Gdyby w Polsce były sklepy, w których są takie ubrania...

Trampki miała piękne ;). Nie dziwię się, że AnnaSophia chciała je zatrzymać.

ocenił(a) film na 10
LittlePieceOfMe

Nie chcę nikogo wprowadzać w błąd, ale chyba widziałam je coś takiego pod nazwą "rękawki" więc jeśli nie znajdziesz czegoś takiego to nie miej mi za złe pozdrawiam WESOŁYCH ŚWIĄT :)

LittlePieceOfMe

nie wiem jak właściwie się nazywają te rękawki ale łatwo je zrobić z np. starego podkoszulka ;-)
w ciuchlandiach jest ich spory wybór, różne kolory , różne wzory.
no chyba, że ktoś gardzi szmatami ;-)

podobne miał Justin Chatwin w Wojnie Światów tylko włóczkowe - można namówić jaką Babcię ;-)
pozdrawiam

LittlePieceOfMe

Mi też się strasznie podoba jej styl i z chęcią kupiłabym to coś ;P
Pozdrawiam ;*

Frantic_Girl

Wszystko polega na łączeniu w sumie normalnych ciuchów (tiszerty , trampki), pocieszę was dziewczyny na wygląd Leslie pewnie pracował sztab stylistów,jak nie sztab to na pewno ktos to projektował.

MATTIJOKELA

mi tez sie bardzo spodobal jej styl i wiecie co sama sobie zrobilam takie rekawki :):) ze skarpetek z palcami odcielam tylko palce i bardzo prosze :):) hehehe

linda_5

Ja już znalazłam i kupiłam. Zresztą zrobic je też nie jest tak trudno.

Joanna_25

No ale wiecie jak to się nazywa albo w jakim sklepie to kupić??

Joanna_25

widziałem takie coś na allegro, pod nazwą rękawki jeśli się nie mylę ;P