Tak, to najlepsza wiadomośc dnia. "Most..." już dawno powinien trafic do Top 100.
Hehe - nie zwróciłem wcześniej na to uwagi ^^ Miła wiadomość, miła. W końcu należyte miejsce dla tego filmu - tylko teraz niech pnie się dalej w górę!
No proszę Cieszy mnie bardzo, że Mostek zyskuje coraz to nowych fanów a wejście do top 100 przysporzy mu ich jeszcze więcej :-)
Niestety - "Most..." znajduje się z niewiadomego powodu już na 120 miejscu ;( Ładna huśtawka nam się zrobiła :D
Cholera, zapeszyłem niepotrzebnie :-) No, ale czas gra na korzyść filmu Kiedy więcej ludzi zapozna się z tym filmem to już pierwszej setki nie opuści
ech.. teraz spadl na 183 miejsce, ale dla mnie nie ma to najmniejszego znaczenia, bo w moim rankingu ten film jest na miejscu pierwszym :)
Niby znaczenia nie ma, ale zaobserwowałem, że od kiedy się w TOP100 pojawił to wzrosła znacznie ilość punktów... no i ocena spadła. To sprawia, że podejrzewam, iż po prostu garstka filmwebowiczów, która nigdy filmu nie oglądała, zaczęła stawiać słabą ocenę tylko po to, by film w rankingu spadł. No bo żeby o 4 oczka ocena spadła w tak krótkim czasie to dziwne trochę jest, zważywszy na fakt, że wcześniej to ocena wahała się cały czas pomiędzy 8,28 a 8,27. Ale ważne to tak bardzo nie jest. Ich problem ;P
Pozdrawiam.
Niby rzeczywiście nie jest to takie ważne, ale jednak denerwująca jest taka głupota użytkowników Filmwebu. Ale jak sam powiedziałeś, ich problem. My niestety nic na to nie poradzimy.
Nawet kiedy już go nie było w rankingu to ktoś nadal musiał wstawiać jedynki skoro film upadł tak nisko. I tak nie był na bezpiecznej pozycji bo jak widze 5,6 ostatnich miejsc w rankingu codziennie się zmieniają.
Eee tam, nie martwcie się.
Nadejdzie dzień w którym ''Most..'' znajdzie się w pierwszej 50-ce
a mnie już zbanują za multikonta :))
To super, że był w TOP 100, ale jakże smutne, że spadł ;(. Ale i tak dla mnie Piękny film... :)