PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200116}

Most do Terabithii

Bridge to Terabithia
2007
7,3 119 tys. ocen
7,3 10 1 119011
6,3 11 krytyków
Most do Terabithii
powrót do forum filmu Most do Terabithii

Ha! Dostał się do Top 100 na filmwebie - Miło to widzieć :D

ocenił(a) film na 10
Keodred

Tak, to najlepsza wiadomośc dnia. "Most..." już dawno powinien trafic do Top 100.

Keodred

Hehe - nie zwróciłem wcześniej na to uwagi ^^ Miła wiadomość, miła. W końcu należyte miejsce dla tego filmu - tylko teraz niech pnie się dalej w górę!

Keodred

to świetnie, może jeszcze o kilka podskoczy.

ocenił(a) film na 9
Keodred

No proszę Cieszy mnie bardzo, że Mostek zyskuje coraz to nowych fanów a wejście do top 100 przysporzy mu ich jeszcze więcej :-)

raikor

Niestety - "Most..." znajduje się z niewiadomego powodu już na 120 miejscu ;( Ładna huśtawka nam się zrobiła :D

Turin_Turambar

O nie!! >:/ To ja zakładam nowe konta i zaraz wróci na swoją pozycję :P

ocenił(a) film na 10
mp_555

Kurczę, nawet nie zdążyłem się nacieszyc pozycją "Mostu..." w Top 100.

ocenił(a) film na 9
raikor

Cholera, zapeszyłem niepotrzebnie :-) No, ale czas gra na korzyść filmu Kiedy więcej ludzi zapozna się z tym filmem to już pierwszej setki nie opuści

Keodred

Haha! Piłeczka znów odbita - "Most..." na 98 miejscu w TOP100 ^^

ocenił(a) film na 10
Turin_Turambar

Fajnie, naprawdę się cieszę, ale czy długo się tam utrzyma?

Krzysiu011089

to sie okaże :P oby jak najdłużej

..............................................

Keodred

ech.. teraz spadl na 183 miejsce, ale dla mnie nie ma to najmniejszego znaczenia, bo w moim rankingu ten film jest na miejscu pierwszym :)

ocenił(a) film na 10
annihiluzz

W moim rankingu także.

annihiluzz

Niby znaczenia nie ma, ale zaobserwowałem, że od kiedy się w TOP100 pojawił to wzrosła znacznie ilość punktów... no i ocena spadła. To sprawia, że podejrzewam, iż po prostu garstka filmwebowiczów, która nigdy filmu nie oglądała, zaczęła stawiać słabą ocenę tylko po to, by film w rankingu spadł. No bo żeby o 4 oczka ocena spadła w tak krótkim czasie to dziwne trochę jest, zważywszy na fakt, że wcześniej to ocena wahała się cały czas pomiędzy 8,28 a 8,27. Ale ważne to tak bardzo nie jest. Ich problem ;P

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Turin_Turambar

Niby rzeczywiście nie jest to takie ważne, ale jednak denerwująca jest taka głupota użytkowników Filmwebu. Ale jak sam powiedziałeś, ich problem. My niestety nic na to nie poradzimy.

Turin_Turambar

Nawet kiedy już go nie było w rankingu to ktoś nadal musiał wstawiać jedynki skoro film upadł tak nisko. I tak nie był na bezpiecznej pozycji bo jak widze 5,6 ostatnich miejsc w rankingu codziennie się zmieniają.

ocenił(a) film na 10
rpd2

Jest już na 191. Chamstwo.

Krzysiu011089

Eee tam, nie martwcie się.
Nadejdzie dzień w którym ''Most..'' znajdzie się w pierwszej 50-ce
a mnie już zbanują za multikonta :))

ocenił(a) film na 10
mp_555

Byłoby wspaniale. Według mnie powinien znależc się w pierwszej 10.

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Keodred

To super, że był w TOP 100, ale jakże smutne, że spadł ;(. Ale i tak dla mnie Piękny film... :)

ocenił(a) film na 10
Karus

Tak, dla mnie ten film już zawsze będzie na pierwszym miejscu.

Widzę, że jesteś również fanką "Mostu...", zapraszam cię więc na moją stronę. Możesz tam wyrazić swoją opinię na temat owego filmu w temacie "Arcydzieło".