PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200116}

Most do Terabithii

Bridge to Terabithia
2007
7,3 119 tys. ocen
7,3 10 1 119011
6,3 11 krytyków
Most do Terabithii
powrót do forum filmu Most do Terabithii

recenzji niejakiego Hitmana, nie dosc, ze brzmi to jak wypracowanie ucznia trzeciej klasy szk. podst. to jeszcze ze spoilerem w tresci. Osmieszacie sie, pracownicy FW...

ocenił(a) film na 9
blazej_2

Popieram prośbę o usunięcie. "Recenzja" zawiera wszytkie najważniejsze wątki, czyli spoilery, nie przekazując ich przesłań (jak już to ma być i to i to , albo nic).

blazej_2

co gorsza Hitman zamieścił tą swoją 'recenzję' na Wikipedii jako opis... co za dureń ^^

blazej_2

racja powinni to usunąć to jest na poziomie 2-3 klasy ;/

Violettelle

eh w sumie mi sie nie chce komentowac no bo co mam napisac, przynajmniej sie staral ile by nie mial lat, chociarz dureń:D ,ale najważniejsze ze mial ten sam cel co inni na tej stronie, a moim obowiazkiem jest bronic slabszych, a nie dobijac leżącego(tak by zrobiła Leslie), no bo jak obejrzyliscie ten film ze zrozumieniem to powinniscie cos z niego wyniesc, wiecej tolerancji i szacunku dla drugiej osoby, nawet jezeli jest niereformowalny, jest bezmyślny czy tępy to zawsze jest czlowiekiem, a mylic sie jest chyba rzecza ludzka co nie?

ocenił(a) film na 9
nirvana8

my nie mamy nic do niego, ale do jego recenzji :D

Luki

domyslam sie ze do niego samego nic nie macie, ale nie potraficie docenic jego wkladu w ta marną ale zawsze jakąs recenzje, moze słownictwo nie bylo bardzo wyszukane, ale to nie istotne, bo on moze faktycznie chodzi do tej 2 czy 3 klasy, ale pisze ta recenzje ze swojego punktu widzenia, na tyle ile sie nauczyl pisac, bo on moze zrozumial ten film bardziej niz nie jeden starszy od niego:D

ocenił(a) film na 9
nirvana8

przeczytałęs ta recenzję po obejrzeniu filmu i jest ona dla ciebie ok. Ale recenzja ma zachęcać/zniechęcać do obejrzenia filmu, a nie go streszczać. W tej nawet nie jest streszczona. Są tu napisane najwarzniejsze punkty zwrotne filmu. To psuje całą zabawę z oglądania go.
Ponoć Funny Games ma podobną recenzję (ponoć, bo nie czytałem, bo chcę film obejrzeć, a zostałem na szczęście uprzedzony), w której jest streszczona fabuła. Po co to?

Luki

Ale inne recenzje sa podobne tam tez sa najwazniejsze wydarzenia z filmu, bo to ludzie pisza, a nie pismaki to czegos sie spodziewal, nie maja pojecia o pisaniu recenzji, w sumie eh nie wiem, poddaje sie, za duzo was tu a ja sam trzymajacy strone wroga:D

ocenił(a) film na 6
blazej_2

A moich receznji Umieszczac na Filmwebie nie chcą mimo,że są o niebo lepsze niż ta.(Mozna przeczytac na blogu)/.