recenzji niejakiego Hitmana, nie dosc, ze brzmi to jak wypracowanie ucznia trzeciej klasy szk. podst. to jeszcze ze spoilerem w tresci. Osmieszacie sie, pracownicy FW...
Popieram prośbę o usunięcie. "Recenzja" zawiera wszytkie najważniejsze wątki, czyli spoilery, nie przekazując ich przesłań (jak już to ma być i to i to , albo nic).
eh w sumie mi sie nie chce komentowac no bo co mam napisac, przynajmniej sie staral ile by nie mial lat, chociarz dureń:D ,ale najważniejsze ze mial ten sam cel co inni na tej stronie, a moim obowiazkiem jest bronic slabszych, a nie dobijac leżącego(tak by zrobiła Leslie), no bo jak obejrzyliscie ten film ze zrozumieniem to powinniscie cos z niego wyniesc, wiecej tolerancji i szacunku dla drugiej osoby, nawet jezeli jest niereformowalny, jest bezmyślny czy tępy to zawsze jest czlowiekiem, a mylic sie jest chyba rzecza ludzka co nie?
domyslam sie ze do niego samego nic nie macie, ale nie potraficie docenic jego wkladu w ta marną ale zawsze jakąs recenzje, moze słownictwo nie bylo bardzo wyszukane, ale to nie istotne, bo on moze faktycznie chodzi do tej 2 czy 3 klasy, ale pisze ta recenzje ze swojego punktu widzenia, na tyle ile sie nauczyl pisac, bo on moze zrozumial ten film bardziej niz nie jeden starszy od niego:D
przeczytałęs ta recenzję po obejrzeniu filmu i jest ona dla ciebie ok. Ale recenzja ma zachęcać/zniechęcać do obejrzenia filmu, a nie go streszczać. W tej nawet nie jest streszczona. Są tu napisane najwarzniejsze punkty zwrotne filmu. To psuje całą zabawę z oglądania go.
Ponoć Funny Games ma podobną recenzję (ponoć, bo nie czytałem, bo chcę film obejrzeć, a zostałem na szczęście uprzedzony), w której jest streszczona fabuła. Po co to?
Ale inne recenzje sa podobne tam tez sa najwazniejsze wydarzenia z filmu, bo to ludzie pisza, a nie pismaki to czegos sie spodziewal, nie maja pojecia o pisaniu recenzji, w sumie eh nie wiem, poddaje sie, za duzo was tu a ja sam trzymajacy strone wroga:D