Chciałbym dowiedzieć się kto pisze tak dziwne i w sumie niezgodne z prawdą opisy? Dlaczego "opisodawcy" starają się w tak wyniosły i przerysowany sposób zachęcać do obejrzenia filmu? Każdy opis "Mostu do..." ma w sobie jakiś bubel, a umieszczenie w opisie informcji, że główny bohater umiera to już w ogóle przechodzi ludzkie pojęcie. Czytałem wcześniej parę tematów dlatego dopiszę, że takie jest moje zdanie i chciałbym poznać opinię innych czytelnników zamieszczanych tutaj postów i opisów. Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuję.
o kurcze dopiero teraz spojrzałem na opisy i masz racje, powinna byc opcja, podobnie jak w przypadku komentarzy, "usuń opis". jak dla mnie po prostu niektorzy pisza te niy opisy tylko dla punkcikow czy cos, z reguły dziwnym trafem jakies podobne te "opisy" zwykla grafomania.
przyklad wszyscy sie koncentruja o jakims wyscigu ze chce zostac najszybszym chlopcem w klasie...a go.no:P to malo wazny epizod jak dla mnie to chcial wygrac z drugim kolesiem a tu jakas dziewczyna go wyprzedza ale nic ponad to jakos zaczac sie musialo ;)
tak czy inaczej wielka przesada z ta smiercia dalej jestem za opcja "usun opis" hm..zaraz sprawdze bo moze taka jest ;)