PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200116}

Most do Terabithii

Bridge to Terabithia
2007
7,3 119 tys. ocen
7,3 10 1 119371
6,2 13 krytyków
Most do Terabithii
powrót do forum filmu Most do Terabithii

co za film!

ocenił(a) film na 9

spodziewałem się baśni w stylu Opowieści z Narnii. a dostałem coś co przerosło moje oczekiwania. nie myslałem, ze tak się wzruszę (stary koń nota bene) na filmie o przyjaźni nastolatków. film magiczny, bardzo ciepły a momentami wrecz brutalnie pokazujacy potęgę uczuć jakiej poddawany jest dorastający umysł. polecam kazdemu, nawet osobom, które sadza że już wyrosły z tego typu klimatów. zobaczycie, ze to nieprawda:)

9/10

ocenił(a) film na 8
birkin

Popieram,
Jak byłem w kinie to od czasu od śmierci Leslie do końca filmu miała tzw. "Świeczki" w oczach i kurde wzruszyłem się.
Film VERY VERY VERY VERY GOOD jak nie EXCELENT
Pozdrawiam wszystkich fanów ASR,JH i MdT

ocenił(a) film na 9
krzysieksoko

ja miałem to samo!...piękny film i piękne przesłanie!

ocenił(a) film na 9
krzysieksoko

wybacz ale co to są ASR i JH?
pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 7
birkin

AnnaSophia Robb i Josh Hutcherson(piece of shit)

ocenił(a) film na 8
birkin

Ja również jestem pod wrażeniem, nie tego się spodziewałam...
Wzruszający, a nawet szokujący, dawno nie oglądałam takiego filmu

black_tea

bardzo podobne odczucia, spodziewałam się bajeczki z happy'endem, może i z jakimś tam, nawet mądrym przesłaniem, ale ten film niespodziewanie na długo pozostał w mojej pamięci, wzruszył i zmusił do zastanowienia.
piękny, prosty, prawdziwy...
ale trailer naprawdę nie zachęcał ;>

mehvet

hehe, chyba każdy tak miał, ;) tyle że ja nie do końca, bo pamiętam że przed obejrzeniem już przeczytałem że to film niezwykły, z niesztampowym zakończeniem i wcale nie podobny do filmów familijnych, ale i tak byłem zaskoczony że to wszystko było prawdą i ciężko było mi uwierzyć, że z pozoru film dla dzieci ma takie zakończenie.....ehh to po prostu trzeba zobaczyć, bo tego nie da się opisać słowami....