PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200116}

Most do Terabithii

Bridge to Terabithia
2007
7,3 119 tys. ocen
7,3 10 1 119174
6,3 11 krytyków
Most do Terabithii
powrót do forum filmu Most do Terabithii
bigi11_1996

Mi się podobało jak po śmierci Leslie chłopak widział jej włosy na pogrzebie i jak budował most :)

ocenił(a) film na 10
bigi11_1996

dla mnie najabrdziej podobala sie reakcja Jessiego kiedys ojciec mu powiedzial ze Leslie nie zyje.

ocenił(a) film na 10
ezi86

Mi się najbardziej podobał moment, gdy w czasie deszczu Jess, patrzył się z takim uwielbiem na Leslie, jak szła do swojego domu i w pewnym momencie odwróciła sie do niego i mu pomachała na pożegnanie dłonią.

Lady_Vampire

A mi się podobała scena jak mała dziewczynka weszła do toalety z okrzykiem "Darmowe sikanie!!!", a Jane ją wygoniła wrzeszcząc spadaj!!! Żartuję mi też się najbardziej podobała scena jak się zegnali w temacie wyżej.

ocenił(a) film na 10
Stacy

Można by zacząć zakładać minifanclub bo mi też najbardziej podobała się ta scena .

ocenił(a) film na 10
Stacy

Można by zacząć zakładać minifanclub bo mi też najbardziej podobała się ta scena .

ocenił(a) film na 10
Stacy

ocenił(a) film na 10
Stacy

ocenił(a) film na 10
6mike6

Sorry ! Nie wiem co się stało ale , ja napewno postowałem w tym temacie tylko raz .

ocenił(a) film na 10
bigi11_1996

Dla mnie najlepszą bezsprzecznie sceną jest moment żalu Jessa (płacz w ramionach ojca), kiedy dotarło do niego, że ten moment pychy kiedy pojechał z nauczycielką do muzeum, niezapraszając Leslie był pośrednio przyczyną jej śmierci.
Obejrzałem ten film kilka razy i zawsze płaczę w tym momencie.

bigi11_1996

Jak wyżej...pożegnanie i moment w którym sobie uświadomił..a pośrednio jak rudy dostał w paszcze:D:D:D

ocenił(a) film na 10
bigi11_1996

to miały być NAJŚMIESZNIEJSZE momenty w filmie !!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
davemaster

Czepiasz się szczegółów :]. To nie komedia, żeby wyliczać śmieszne scenki, ale skoro już o tym mowa to mnie najbardziej rozbawił mini pochód dzieci z hasłem "Free the pee". Super :D.

ocenił(a) film na 8
bigi11_1996

mója najlepsza scena to jak weszli na drzewo i powiedziała do niego zamknij oczy i otworz umysl jakos tak wtedy tak fantastycznie zagrali jak miało coś się wydarzyć podobalo mi sie :D a najbardziej smieszne to darmowe sikanie :D