Jak dla mnie film o niczym, ani horror ani thiller. Obejrzałem i stwierdzam po co robic takie filmy. Strata czasu, strata kasy a przedewszystkim naprawdę bania i mniej niż zero. Jedynie co moze gra aktorów była na poziomie i zachwyciła wcześniej się wypowiadających i za to u mnie 3/10. Naprawdę nie polecam tej pozycji oglądac bo będziecie rozczarowani, wiem co mówię. Podziękuffa dla tłumacza dobra robota. Pozdrawiam Wszystkich Kinomaniaków 3m Się.
Film był taki sobie. Początek za długo się ciągnął. horror powinien przerazac, a tam nie było nic przerażającego. Koniec banalny. Jednak aktorzy dobrze odegrali swoją role. Ja oglądałam film na kompie i nieukrywam że przewijałam te momenty w których sie nic nie działo, gdybym oglądała to w kinie pewnie bym wyszła
Nie umiecie docenic klimatu, pewnie wolicie sadyste lub hostel gdzie jest wiecej akcji. Zabawni jestescie :) I przez takich jak wy powstaja takie badziewne horrory jak wyzej wspomniale. Wind jest naprawde swietny moze i pomysl malo oryginalny ale wykonanie rewelacja. I jest odskocznią od kiepskich horrorów z duza iloscia krwi slaba gra aktorska i sztucznym scenariuszem
Jedyne z czym sie nie gadzam to to ze pomysł mało oryginalny (nie spotkałem sie z podobnym, a ogladam dosyc czesto filmy). Myśle ze warto ogladnac ten film, początek może sie troche ciagnie, ale bardzo dobrze (moim zdaniem) wprowadza w relacje głownych bohaterów.
P.S.To nie jes film dla osób ktore w horrorach lubia tylko siekanie, krajanie, odrabywanie kończyn itd itp (czyli filmów typu Hostel czy piła)
powiezdz ze nigdy nie ogladales filmu o duchach, parze ktora w ekstremalnych warunkach sie zakochuje, walczy o zycie, o zagubieniu drogi itp a poza tym jest jeszcze literatura
Owszem widziałem, ale nie az tak przyblizonych do tego filmu, dla mnie jest on pewną oryginalnościa.