PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=266333}

Mroźny wiatr

Wind Chill
2007
5,7 12 tys. ocen
5,7 10 1 12265
6,0 8 krytyków
Mroźny wiatr
powrót do forum filmu Mroźny wiatr

D.N.O. - 3/10

ocenił(a) film na 3

Jak dla mnie film o niczym, ani horror ani thiller. Obejrzałem i stwierdzam po co robic takie filmy. Strata czasu, strata kasy a przedewszystkim naprawdę bania i mniej niż zero. Jedynie co moze gra aktorów była na poziomie i zachwyciła wcześniej się wypowiadających i za to u mnie 3/10. Naprawdę nie polecam tej pozycji oglądac bo będziecie rozczarowani, wiem co mówię. Podziękuffa dla tłumacza dobra robota. Pozdrawiam Wszystkich Kinomaniaków 3m Się.

użytkownik usunięty
longmen___

Film był taki sobie. Początek za długo się ciągnął. horror powinien przerazac, a tam nie było nic przerażającego. Koniec banalny. Jednak aktorzy dobrze odegrali swoją role. Ja oglądałam film na kompie i nieukrywam że przewijałam te momenty w których sie nic nie działo, gdybym oglądała to w kinie pewnie bym wyszła

ocenił(a) film na 9

Nie umiecie docenic klimatu, pewnie wolicie sadyste lub hostel gdzie jest wiecej akcji. Zabawni jestescie :) I przez takich jak wy powstaja takie badziewne horrory jak wyzej wspomniale. Wind jest naprawde swietny moze i pomysl malo oryginalny ale wykonanie rewelacja. I jest odskocznią od kiepskich horrorów z duza iloscia krwi slaba gra aktorska i sztucznym scenariuszem

ocenił(a) film na 7
sholva_kree

Jedyne z czym sie nie gadzam to to ze pomysł mało oryginalny (nie spotkałem sie z podobnym, a ogladam dosyc czesto filmy). Myśle ze warto ogladnac ten film, początek może sie troche ciagnie, ale bardzo dobrze (moim zdaniem) wprowadza w relacje głownych bohaterów.

P.S.To nie jes film dla osób ktore w horrorach lubia tylko siekanie, krajanie, odrabywanie kończyn itd itp (czyli filmów typu Hostel czy piła)

ocenił(a) film na 9
Kijo

powiezdz ze nigdy nie ogladales filmu o duchach, parze ktora w ekstremalnych warunkach sie zakochuje, walczy o zycie, o zagubieniu drogi itp a poza tym jest jeszcze literatura

ocenił(a) film na 7
sholva_kree

Owszem widziałem, ale nie az tak przyblizonych do tego filmu, dla mnie jest on pewną oryginalnościa.

Kijo

mi też się nie podobał szczerze to mało z tego filmu zrozumiałem =/

ocenił(a) film na 7
longmen___

Jednak się z Tobą nie zgodzę. Film mi się podobał, a rzadko mi się podobają filmy takiego typu. Może nie był zaskakujący, ale gra aktorska to nadrabiała. Podobały mi się przedstawione relacje między bohaterami. Dlatego 7-/10