Mroźny wiatr

Wind Chill
2007
5,7 12 tys. ocen
5,7 10 1 12295
5,5 6 krytyków
Mroźny wiatr
powrót do forum filmu Mroźny wiatr

oj slabo

ocenił(a) film na 3

spodziewalem sie czegos wiecej. film bardzo nudzil. historia tez wydaje mi sie byc mocno naciagana. niby fajny klimat, ze na zewnatrz strasznie zimnno, chlopak z dziewczyna siedza w samochodzie.. wokolo dzieja sie niby straszne i tajemnicze rzeczy..
po drodze i po lesie chodza jacys umarlacy,po drodze krazy szalony policjant.. no ale co z tego..
nie liczylem na nic wielkiego, ale po filmie pozostal bardzo duzy niesmak. zabraklo mi jakiejs dramaturgii, oryginalnosci, film bardzo bezplciowy.
mrozny wiatr wogole mnie nie zaciekawil, wrecz nudzil. zapowiadal sie obiecujaco, ale z biegiem czasu, niewiele sie dzialo.
komu moge zaproponowac ta produkcje? moze jakiejs nastoletniej parze, w dlugi zimowy wieczor, jako pretekst by byc razem:D

dziekuje za uwage,

pozdrawiam,

leto A.

fmd3d

4/10 Popieram :) Też się wynudziłam. Myślałam, że będzie straszniej... Bo niby ciemny las... Ale ogólnie słabo.

ocenił(a) film na 5
fmd3d

Również się podpiszę. :)
Może gdyby bohaterowie nie byli tak antypatyczni, może gdyby chociaż sposoby straszenia były ciekawsze, albo ... sam już nie wiem co. Wynudził mnie ten film i prócz wyjściowego pomysłu nie widzę w nim większych zalet. W tym akurat przypadku remake byłby wskazany. :)

ocenił(a) film na 4
Khaosth

Popieram- 4/10...Fakt- pomysł dość oryginalny, ale jeżeli chodzi o mnie, to ani razu mnie nie wystraszył..

fmd3d

Zgadzam się z wami w 100%. Film nudny i przewidywalny. A poza tym niby horror a nie trzyma w napięciu i nie jest straszny. Ja go oceniam słabo i nie polecam nikomu bo to strata czasu.

ocenił(a) film na 2
fmd3d

2/10 za scenerie. reszta wygląda jakby pisana przez dziecko w majakach po lekturze stevena kinga or sth

fmd3d

jedny zdaniem- kolejny słaby horror, strata czasu