i właśnie przez nich musze obejrzeć ten film. :) moja ulubiona aktorka, ulubiony aktor i ulubiony reżyser! :D
i co z tego, to tak dobrzy aktorzy, że z przyjemnością się takie filmy ogląda, a burton wie, że deep jest po prostu stworzony do jego roli.
"nie ma takiego drugiego czworokątu na tym ziemskim padole...i długo nie będzie:P"
oj były już lepsze były, najbardziej znany to chyba Scorsese - De Niro - Peschi - Schoonmaker
duetów jest od groma , tutaj chodzi o "paczke" i ja już jakoś nie mogę sobie nic innego przypomnieć:(
Spielberg-Williams. Bezsprzecznie i bezdyskusyjnie najlepszy duet reżyser-kompozytor w historii kina.
Dziękuję, dobranoc.
O, to to!
Czy czasem w większości ostatnio pojawiających się komedii polskich nie jest tak, że połowa ekipy po skończonych zdjęciach wraca do robienia telenoweli?
hehe widzę że zapomnieliście Peter Jackson,muzyka - Howard Shore,zdjęcia - Andrew Lesnie, no i aktor ulubienic Jacksona Andy Serkis :)pozdrawiam
Do wymienionych przez Ciebie można by dorzucić jeszcze Wally'ego Pfister'a, który jest autorem zdjęć do każdego filmu Nolana.