Najlepsze w tym filmie było to że Bohater nie jest odkopywany w XXI wieku, jak to była przeważnie w filmach, tylko w latach 70 .
Po za tym film przyjemny
cyt: "Na prawdę" pisze się razem tumanie, nie ucz kogoś gramatyki, jeśli sam jej nie ogarniasz, pozdrawiam. ;)
Dla idiotów którzy nie pojmują ironii, napisałem hahahaha, przemek zrozumiał, bo też odpowiedzial ironiczie, ale widocznie dla ciebie to za malo. Polecam poczytać Sokratesa.
Tłumaczenie godne małego dziecka. ;) "Hahahaha" tyczyło się do odpowiedzi Przemka, więc mi tu łaskawie Panie "nie pier**l, bo rodzinę powiększysz". "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." Polecam poczytać Einsteina marny trollu. ;)
Nie tyczytlo sie odpowiedzi przemka, bo napisał prawdę głupku, więc nie mialem żadnego powodu by tę wypowiedź wyśmiać? Trzeba być nieprzecietnym idiotą żeby tego nie widzieć. Naprawdę polecam poczytać sokratejską ironię.
Nawet przypuszczając, że to była ironia... nadal jesteś marnym trollem przypieprzającym się do autora tematu bez powodu, bo ja tam nie widzę błędów ort. ;) (prawda, interpunkcji nie ma, ale niektórzy nie piszą na klawiaturze przecinków i kropek z przyzwyczajenia... można to przeczytać.) Mizerny hejterze...
W środku zdania wyraz napisany wielką literą jest błędem ortograficznym, czy ci się to podoba czy nie, marny trollu (ale to nie jest jedyny błąd ortograficzny którego twórca tematu się dopuścił, poucz się, a dostrzeżesz drugi), nie dość że jesteś głupi to jeszcze obnażasz to jak możesz i wszystkim sie tym chwalisz. Twoja głupota jest porażająca.
Solidnym argumentem obnażylem Twoją głupotę, bo Ty nawet nie wiesz co to jest bląd ortograficzny, a ty mnie obrażasz. O tak ...Twoje zachowanie jest bardzo na poziomie. Przykre, że matka tak cię wychowala. Twój poziom jest poniżej dna. 'Jesteś zwykłym trollem i frajerem'. Dalej twierdzisz, że tam nie ma błędu ortograficznego? Ty głupku.
Miło, że najpierw mnie obraziłeś, a później edytowałeś post, żeby się rozpisać i pochwalić debilizmem ;) pozdrawiam. Tak, nie ma tam błędu, jest zwykłe zjechanie palca.
Edit:
Matka mnie dobrze wychowała, nie przejmuj się. ;) Nienawidzę frajerstwa, a przedstawicieli potępiam z całego serca, żegnam. Tym akcentem kończę rozmowę z Tobą, Ty głupku. ;)
Matka to ci chyba tym palcem zjechała, bo wszystko na to wskazuje, czasem nie warto zadzierać nosa kolego. Zastrzegam ze ci niczym nie grożę, ale przyjdzie dzień w ktorym zrozumiesz swoje blędy i bardzo pożałujesz tego że mnie obrażałeś, dojrzejesz i naprawdę to zrozumiesz. Gwarantuję, w tym poście nie napiszę juz nic, specjalnie po to by zrobić ci frajdę. Szykuj sie, bo coś się zaczęło. Nie było warto.... Jestem bardzo ciekaw twojej asertywnosci i tego czy naprawdę już skończyłeś rozmowę.... czy może dorzucisz jeszcze coś głupiego.
Nie dorzucę niczego głupiego, powiem tylko dwie rzeczy: a) nie wiem o co Ci chodzi i na co mam się szykować, no ale ok, skoro tak mówisz ;), b) nie lubię nikogo obrażać, ale prawda jest taka, że pojechałeś po autorze tematu i zasłużyłeś na to w 100%, więc sam siebie zapytaj...było warto? ;) Pozdrawiam, miłego dnia życzę. ;) Jesteś cholernie tajemniczy, ale może to i dobrze...kiedyś na pewno Ci się przyda, żegnam.
Edit: Nie zawsze mi przychodzi asertywność i dobrze o tym wiem, ;) ale teraz kończę, pisz co chcesz.
Coś mi jeszcze do główki wpadło, więc dopiszę, bo później będzie mnie to gryzło... Pamiętaj kolego, kulturalne zwrócenie uwagi i ewentualne poprawienie błędu na pewno bardziej motywuje do rozwijania swoich umiejętności gramatycznych. Walenie prosto z mostu: "Naucz się pisać. Wtedy być może ktoś Cię zrozumie" jest...niemiłe? ;) Pozostawiam to do Twoich przemyśleń, żegnam. ;)
Co z tego że napisałem niepoprawnie gramatycznie czy inny ch*j?? Czy to przeszkodziło Ci w zapoznaniu się z moją opinią??