to chyba najbardziej strzeżona tajemnica państwowa czy coś bo nigdzie nie ich nie ma do dzisiaj a już bardzo dawno temu powinny być ...
angielskich szukałem i nie znalazłem a napisy angielskie w translatorze google to porażka a nie napisy . znalazłem jedynie napisy greckie i perskie ale tylko 1/10 całego filmu
Mam na myśli że tłumaczenie własnoręczne, nie translatorem. Sam mogę przetłumaczyć to ze słuchu, ale nie umiem zapisać tego tak, żeby można było wyświetlać w filmie, z tymi cyferkami z boku.
to jest bardzo proste jest taki odtwarzacz filmów sueditplayer i w nim można bez problemu zrobić napisy http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/jak-zrobic-napisy-do-filmu-w-formacie-txt- w-odtwarzaczu-subedit
( ... ) wystarczy nacisnąć insert w momencie w którym chcesz aby wyświetlany był napis i piszesz
Wszystko ok tyle że w takim razie napisy, które zrobię będą dopasowane do mojej wersji filmu.
napisy możesz zapisać a ja jakbym chciał włączyć film z tymi napisami wystarczy, że bym je dopasował do mojej wersji używając również tego programu
To nie takie łatwe, zajmuje więcej czasu niż się spodziewałem. Jutro około 16-17 powinny być już gotowe.
Napisy są gotowe, ale nie wiem czy będą pasowały do każdej wersji filmu. Jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę o maila.
Jakby było można też bym bardzo prosiła :)
mój e-mail: monika1144@wp.pl
Z góry BAARDZO DZIĘKUJĘ:)
Obejrzałam, tylko, że w wersji angielskiej i chciałlabym wiedzieć, czy wszystko dobrze zrozumiałam. :)
Rozumiem oburzenie:)