Jak myślicie (oglądając trailer), od ilu lat będzie?? Może na to iść 15-latka?? W trailerze było, że tamta chciała z nim... no wiecie xd ale mam nadzieję, że nic takiego nie będzie, bo to ma być komedia. :)
Napisałam, że sądzę, że tego nie będzie. Uważam, że raczej zrobią z tego taki żart.
P.s. Obejrzyj proszę trailer. ;)
Chodzi o sam fakt jak nie umiesz napisać nawet, że chciała z nim uprawiać sex/przespać się/kochać się cokolwiek. To dość jasno pokazuje, e jeszcze nie dojrzałaś.
A uważasz, że 15 latka powinna otwarcie i na luzie pisać o takich rzeczach? Bo ja nie, dlatego tak napisałam. Poza tym to nie świadczy o tym, że jestem ciemna i tak dalej, ale nie muszę lubić takich scen i napisałam, że mam nadzieję, że ich nie będzie.
15 latkowie których znam, są na tyle dojrzali żeby mówić "seks" a nie "hihihi, ten tego no wiecie xD". Co oczywiście nie oznacza że Ty też musisz :)
A co za problem napisać stosunek seksualny? Tak, 15 latka powinna luźno się posługiwać takim słownictwem, ba nawet powinna już uczyć się o tym przynajmniej na biologii...
To nie świadczy o jakimkolwiek puszczalstwie itp. To świadczy o jakiejś dojrzałości, szczególnie, że nie mówimy o słownictwie wulgarnym.
Dziękuję za opinię. A co sądzisz o Sweeney;m?? nie był dla mnie straszny, spokojnie oglądam i lubię. Na Mroczne Cienie też się chyba wybiorę..
Sweeney to całkiem inna bajka.Jest drastyczny,jakby nie było.Tu ma być horror komediowy,więc powinni wpuszczać od 12(myślę,że nie będzie tam niczego nieprzyzwoitego)
Masz rację. Ale jeśli chodzi o ten wiek, od 12 ,,powinni", ale wiesz jakie są nasze niektóre ,,kochane'' kina. No ale najwyżej pójdzie się z kimś dorosłym. xd
Ab tak btw, to gdy obejrzałam ten trailer drugi raz, z napisami, to jest o wiele ciekawiej. ;)
Proszę,tu poczytasz:
http://film.wp.pl/id,29520,title,Mroczne-Cienie,film_szczegoly.html
Jak nie wiesz to tłumaczę-Przedział wiekowy: od b/o lat(bez ograniczeń wiekowych).
Masz problem z głowy:)
Dziękuję, chodziaż jest mi to trochę podejrzane, ponieważ na stronie którą podałaś pisze ,,dziecięce, thriller" , a wszędzie podają, że to horror (zresztą takżę i komedia, ale tego już nie piszą..). Sama już nie wiem... ;p
Bo tumany piszą o kinie.Wspomianałam kiedyś o tym na forum J,że sterczy "thriller/dziecięce".To raczej "horror/komedia"jako tako by wyglądało.
To nie jest wiarygodny portal. Film nie został jeszcze poddany weryfikacji w stanach, a tam na pewno co najmniej pg-13 będzie. Jak nie wyżej. U nas minimum 12.
Sweeney był z ratingiem R (najwyższy w wolnej dysrybucji) w stanach. U nas chyba też od 18, albo 15. Nie wiem sam
Jakie znowu ograniczenia...?! To przecież film z Deppciem, który najwięcej fanów ma wśród dzieci, więc twórcy chyba nie strzelaliby sobie samobója odgradzając najliczniejszą grupę fanów. :P
Zresztą koleżanka w wątku wyżej rozwiała wątpliwości i jest tak jak myślałam.
Masz rację, co do tego, że stracą najliczniejszą grupę fanów, jednak widocznie im to nie przeszkadza, Sweeney Todd był od 18 lat podobno. Ech! ;/
Dramat/komedia?? Ktoś chyba się zagalopował z tym dramatem...to raczej komedia + ewentualnie horror.
To,że z Deppciem nic nie znaczy.Są filmy i filmy:)
Zresztą 12+ to byłoby dobre posunięciem,dzieciak i tak nie zainteresuje się tym filmem,a rodzice oszczędzą na biletach,hahaha(taki żarcik)
Ja bym chciał "R" jak w Todzie. Na B.O nie ma szans. Nawet "Zmierzch" ma PG-13, a krwi tam praktycznie nie ma.