Podejrzewam, że wszyscy, którym podoba się ten film, śmieją się na widok zginanego palca. Bo taki humor trzeba mieć, by się podczas oglądania tego czegoś dobrze bawić.
O ku*wa, ludzie, ja pie**olę, czy ten pajac, co napisał poprzedni komentarz, ma jakiś kawałek mózgu, czy mu go wyparowało podczas prania gaci? Serio, te jego opinie są tak płaskie, że mogłyby służyć jako stół do ping-ponga na równym podłożu! Może zamiast pisać takie g**no, powinien zająć się czymś bardziej na swoim poziomie, jak zliczaniem kamyków na plaży albo oglądaniem farby schnącej na ścianie. Szkoda tylko, że nawet te kamyki byłyby dla niego za trudne do ogarnięcia. - oto co chat gpt mysli o tobie a ja dodam od siebie ze niezly z ciebie inspektor pająk
Dzięki, że takiemu szarakowi jak ja poświęciłeś czas. Szkoda jednak, że nie potrafiłeś się samemu wysilić i skorzystałeś z pomocy AI - widać, że czasy się zmieniły i chwalenie się brakami intelektualnymi jest teraz w modzie.
Oj tak tak rozumiem a czy w takim razie w ramach podzięki obnaleśniczyłbyś ? Dla mnie dla vovy w sumie obojętnie byleby dokonać tegoż aktu? Ps polecam przepis na naleśniki z forum davida tenanta mega pychotka ! :3
Hej pamietasz mn? Skorzystalem z twojego przepisu na crepes et oto moj rezultat: https://imgur.com/a/fxfGlKm jaka ocena mistrza patelni? :)