Film jest bardzo slaby, fabula glupia i na dodatek nudna. Gra aktorska na zenujacym poziomie. Jedynie co w tym filmie dobre to to, ze pomaga zasnac. Jesli macie problemy ze
snem, wlaczacie ten film i zasypiacie po 5 min, dlaczego ? bo film jest cholernie nudny.
Ocena 2/10
~ Koneser Filmów.
Moim zdaniem film był całkiem niezły. Nie popadajmy w skrajność nie był aż tak mocno nudny. Myślę że był pomysłowy oraz dawał do zrozumienia że nikogo nie możemy zmusić aby nas pokochał. Co do fabuły zależy od gustu kto co woli. Patrząc na to jakie filmy oceniałeś/aś mogę jedynie stwierdzić że nie mam do czynienia z fanem Tima Burtona bo Edwarda Nożycorękiego oceniłeś na 1 a dla mnie to było arcydzieło ! Za to nie do końca rozumiem co takiego ciekawego widziałeś w Dom w głębi lasu, oczywiście był to niezły film dałam mu chyba 7, jednak jeżeli szukasz filmu w którym wszyscy się na wzajem będą tylko zabijać, wyrywać kończyny i fabuła nie będzie miała najdrobniejszego sensu to może zamiast oglądać te majstersztyki włącz od razu piłe ? a nie teraz obniżasz ocene naprawdę dobremu filmowi i jeszcze mówiąc że jest strasznie nudny !