Co do filmu nie będę się rozpisywał według mnie dobry zresztą mi akurat się podobał. Napisz co nieco o wydaniu DVD - niestety MOCNO ROZCZAROWUJĄCE!!! Pytam co to ma być dostajemy fil bez polskiego menu i w dodatku z kolorami które odstraszają. Po przejściu do zakładki z wybieraniem scen mamy do dyspozycji tylko 12 co uważam za małą ilość. w dodatku w tej zakładce jak i w dodatkach i językach mamy okropne niebieskie tło. Przypomina mi to stare wydania DVD bez użycia nowoczesnych technik. No powiem szczerze masakra - jak na taką firmę jak Galapagos i TAKI WAŻNY FILM, który tak mocno reklamują. Wcześniejsze wydania DVD Tima Bartona był o niebo lepsze stąd moje zdziwienie tak kiepskim wydanie Mrocznych. Nie wiem jak wygląda wydanie Blu-ray jeśli ktoś wie niech się pochwali. Szkoda już boję się jak będzie wyglądać wydanie Mroczny Rycerz Powstaje w listopadzie jeśli tak samo straszne szacunek do tej firmy. WIELKIE ROZCZAROWANIE. Co wy o tym sądzicie czekam na komentarze.
Też mam trochę mieszane uczucia. Wczoraj otrzymałam wydanie DVD, bez polskiego menu i z tylko jednym dodatkiem;
Polskie wydania DVD w większości wołają o pomstę do nieba. "Minimum wkładu przy maksymalnej cenie", nie pierwsze i nie ostatnie takie wydanie firmy Galapagos. Jest to typowy model gdzie ma się gdzieś klienta. Niejednokrotnie przy kupnie wydań 2-płytowych spotkałem się z sytuacją gdzie na płycie "Dodatki Specjalne" był film a na płycie zatytułowanej "Film" znajdują się dodatki specjalne - może po prostu mam pecha. Znany jest też przypadek wydania 1 sezonu "Gry o Tron" gdzie na opakowaniu zapewniany jest klient o dodatkach w wersji z polskimi napisami, oczywiście dodatki takowych napisów nie posiadają.
Łączę się w nadziei z Dark_Cat, że nie spartolą wydania "Mroczny Rycerz Powstaje"...cenę wywindowali niech teraz dorównają jakością produktu jaki nam za tę cenę oferują.