Mroczne cienie

Dark Shadows
2012
6,6 174 tys. ocen
6,6 10 1 174027
5,2 37 krytyków
Mroczne cienie
powrót do forum filmu Mroczne cienie

Wydanie DVD!

ocenił(a) film na 10

Co do filmu nie będę się rozpisywał według mnie dobry zresztą mi akurat się podobał. Napisz co nieco o wydaniu DVD - niestety MOCNO ROZCZAROWUJĄCE!!! Pytam co to ma być dostajemy fil bez polskiego menu i w dodatku z kolorami które odstraszają. Po przejściu do zakładki z wybieraniem scen mamy do dyspozycji tylko 12 co uważam za małą ilość. w dodatku w tej zakładce jak i w dodatkach i językach mamy okropne niebieskie tło. Przypomina mi to stare wydania DVD bez użycia nowoczesnych technik. No powiem szczerze masakra - jak na taką firmę jak Galapagos i TAKI WAŻNY FILM, który tak mocno reklamują. Wcześniejsze wydania DVD Tima Bartona był o niebo lepsze stąd moje zdziwienie tak kiepskim wydanie Mrocznych. Nie wiem jak wygląda wydanie Blu-ray jeśli ktoś wie niech się pochwali. Szkoda już boję się jak będzie wyglądać wydanie Mroczny Rycerz Powstaje w listopadzie jeśli tak samo straszne szacunek do tej firmy. WIELKIE ROZCZAROWANIE. Co wy o tym sądzicie czekam na komentarze.

ocenił(a) film na 7
Dark_Cat

Też mam trochę mieszane uczucia. Wczoraj otrzymałam wydanie DVD, bez polskiego menu i z tylko jednym dodatkiem;

ocenił(a) film na 10
filmomanka56

No właśnie ja jestem tym mocno zdziwiony i zawiedziony!

Dark_Cat

Polskie wydania DVD w większości wołają o pomstę do nieba. "Minimum wkładu przy maksymalnej cenie", nie pierwsze i nie ostatnie takie wydanie firmy Galapagos. Jest to typowy model gdzie ma się gdzieś klienta. Niejednokrotnie przy kupnie wydań 2-płytowych spotkałem się z sytuacją gdzie na płycie "Dodatki Specjalne" był film a na płycie zatytułowanej "Film" znajdują się dodatki specjalne - może po prostu mam pecha. Znany jest też przypadek wydania 1 sezonu "Gry o Tron" gdzie na opakowaniu zapewniany jest klient o dodatkach w wersji z polskimi napisami, oczywiście dodatki takowych napisów nie posiadają.

Łączę się w nadziei z Dark_Cat, że nie spartolą wydania "Mroczny Rycerz Powstaje"...cenę wywindowali niech teraz dorównają jakością produktu jaki nam za tę cenę oferują.