Mroczne cienie

Dark Shadows
2012
6,6 174 tys. ocen
6,6 10 1 174028
5,2 37 krytyków
Mroczne cienie
powrót do forum filmu Mroczne cienie

...,że johnny depp gra w coraz gorszych gniotach...zaczęło się od "turysty", potem przyszła kolej na "dziennik zakrapiany rumem", a teraz to coś - "mroczne cienie"...żenada...lubię go jako aktora, ale na starość zaczyna przyjmować coraz gorsze propozycje filmowe, a szkoda...

ocenił(a) film na 5
Marie_eM

Odcina kupony od sławy, Depp nigdy nie był wielkim aktorem.

ocenił(a) film na 4
balech

Ciężko żeby odmówił Burtonowi w tym wypadku

ocenił(a) film na 8
skarlok

Depp powinien zrobić sobie wolne, bo w moim odczuciu filmy z jego udziałem ani już nie bawią, ani nawet nie chce się ich oglądać. Oglądamyciągle i tą samą wykreowaną przez Deppa postać. Kiedyś bardzo go lubiłem, teraz tego Pana wysyłam na urlop kilkuletni.

ocenił(a) film na 6
Marie_eM

Jak dla mnie to dużo gorszy od 'Mrocznych cieni" był "Turysta" - film totalnie o niczym, nastawiony na robienie kasy na znanych twarzach.
Może lepszych ofert nie ma, a Burton to jego przyjaciel, więc trudno żeby odmówił.

ocenił(a) film na 8
zullah

Szczerze może i tak, sam uważam że Turysta zarabiał na Joli i Deppie, ale szczerze nie dziwie się, Depp najwidoczniej przywiązał się do Burtona, może i ma teraz swoją złą passę, ale to przeminie i wróci do dawnej formy. Ale powiedzcie kogo byście dali na miejsce Barnabasa ?? musi wyglądać młodo mieć dobry akcent i mimike.