tylko nie Bonham Carter bo to będzie oklepane. Interesujące byłoby gdyby wystąpiły jakieś aktorki młodego pokolenia w roli ofiar , jakaś pogromczyni, motyw zemsty, planu zniszczenia ludzi przez wampiry , apokaliptyczny klimat
haha ;D rozbawilaś mnie ;) mi się zawsze pdoobało w wampirzych filmach istnienie nieposkromionego zwierzęcego instynktu, ta płynąca z niego namiętność, cała reszta to tylko urozmaicenie, może być postapo, może być też cokolwiek innego, z niecierpliwością czekam na to czym zaskoczy mnie ekipa produkująca - zapewne nowy przebuj kin.
och dołączam się. swojego czasu bardzo lubiłam burtona ale coraz częściej to wszystko wygląda tak samo...
Katja_18 - jeżeli chcesz obejrzeć film w tym stylu, to może sprawdź sobie Daybreakers? To nie do końca te motywy, o których pisałaś, ale i tak podobno godny polecenia. (;
oglądałam ten film, trzyma w napięciu, tyle że chciałam aby jedna z bohaterek przeżyła, a zginęła więc potem mi się nie chciało oglądać ale dotrwałam do końca
A może sama (sam?) nakręć taki film, skoro fabułę już właściwie masz? No i byłoby wtedy bez pani Carter, nieoklepane :)