PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319360
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

Wiemy, że przeciwnikiem Batmana będzie prawdopodobnie Hugo Strange. Ale w 3 Batmanie będzie również drugi przeciwnik - kobieta = jakaś ukochana.
Wszyscy liczą na Kobietę Kot, ale prawie na pewno pojawi się jako sprzymierzeniec Batmana lub jego ukochana. Jak myślicie kom jest lub powinna być przeciwniczka Batmana (ta zła, oczywiście). Ja sam oczywiście chciałbym, aby przynajmniej ukochaną Batmana nie była kolejna Rachel z Mrocznego Rycerza. Jako ukochana to najlepiej - Kobieta Kot lub Talia. Natomiast przeciwniczka - Harley Quinn (w końcu też psychiatra). Przynajmniej dobrze, że Nolan nie będzie się powtarzał z tymi samymi bossami z poprzednich filmów. A jakie jest wasze zdanie na temat przeciwniczki Batmana??

polonista_filmweb

mimo, iż "batman i robin" okazał się niewypałem, to jednak kreacja umy thurman była świetna i chętnie bym zobaczył jeszcze kiedyś trujący bluszcz w jakiejś części batmana, chociaż kobieta-kot na 1szym miejscu
jeżeli zdecydują sie na kocice, mam wielką nadzieję, że nie zmarnują postaci złym doborem aktorki itp. w "powrocie batmana" pfeiffer była genialna, za to hally berry w "catwoman" taka sobie według mnie

ArusArczes

Ale mi się wydaje, że Kobieta - Kot zagra bardziej ukochaną Batmana. Gacek nie miał zbyt wiele przeciwniczek ( Trujący Bluszcz, Harley Quinn i siostra Talii Als Gul). Oby nie zrobili czegoś w stylu Rachel 2, bo ta pierwsza była okropna.