Jak myślicie, kiedy powstanie kolejna seria po tdk o Batmanie, i ciekawe kto by go grał, albo
jakich nowych przeciwników Batek dostanie... macie jakieś propozycje?
Kiedy powstanie nie jest dla mnie ważne bo póki co czekam na 27 lipca :) Ale jeżeli miałby się pojawić film to chciałbym żeby był na podstawie mojej ulubionej bajki z dzieciństwa tj. Batman - 20 lat później albo żeby po prostu powstała odrębna historia bez powiązań z komiksem. Jeżeli chodzi o aktora to do Bale'a się przyzwyczaiłem i ciężko teraz kogoś wytypować, a jeżeli chodzi o wrogów to zobaczyłbym chętnie człowieka zagadkę
No, Zagadka jak najbardziej... myślałem że u Nolana się pojawi, ale trudno... bane też dobry... Ale chciałbym też Freeza zobaczyć, bo jego chyba najbardziej lubię z przeciwników Batka.
Nie zabija się kury, która znosi złote jaja :D.Myślę, że studio jak najszybciej będzie chciało kręcić kolejne filmy o batmanie.Spójrzmy na przykłady Spider-man'a lub Transformers.Co do tego, kim będą przeciwnicy, to nie mam pojęcia...
Nie jestem fanem batmana więc nie znam za bardzo przeciwników, ale może człowieka zagadkę.Można by go było podobnie zagrać jak Jokera, czyli też takiego kompletnego szaleńca.Genialnego szaleńca :D.
Kolejna historia o Batmanie mogła by dotyczyć powstania Ligi sprawiedliwych(taki avengers w świecie DC).W końcu film o supermenie był o Batmanie jeszcze są o zielonej latarni był.Pozostałe postacie mogły by się pojawić już w filmie.Przeciwnikami mogli być Doomsday Darksied.
Batman Nolana w Lidze Sprawiedliwych by mi nie pasował,bo był on robiony na realność,a tu nagle by się pojawił Superman i Zielona Latarnia,którzy mają super moce .
Kapitan Ameryka i Iron Man i Black Widow i Hawkeye i Nick Fury też nie mieli super mocy ale jakoś wystąpili avangers gdzie był Hulk i Thor oraz Loki i pozostali.Oczywiście wiem że to Marvel a wiadomo jak w Marvelu bywa ale jednak.
Dlatego jeżeli pojawi się Liga Sprawiedliwych to będzie to po prostu DC Avengers :)