PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 318524
6,6 82 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

Jak myślicie, kiedy powstanie kolejna seria po tdk o Batmanie, i ciekawe kto by go grał, albo
jakich nowych przeciwników Batek dostanie... macie jakieś propozycje?

użytkownik usunięty
wito_filmweb

Kiedy powstanie nie jest dla mnie ważne bo póki co czekam na 27 lipca :) Ale jeżeli miałby się pojawić film to chciałbym żeby był na podstawie mojej ulubionej bajki z dzieciństwa tj. Batman - 20 lat później albo żeby po prostu powstała odrębna historia bez powiązań z komiksem. Jeżeli chodzi o aktora to do Bale'a się przyzwyczaiłem i ciężko teraz kogoś wytypować, a jeżeli chodzi o wrogów to zobaczyłbym chętnie człowieka zagadkę

ocenił(a) film na 7

No, Zagadka jak najbardziej... myślałem że u Nolana się pojawi, ale trudno... bane też dobry... Ale chciałbym też Freeza zobaczyć, bo jego chyba najbardziej lubię z przeciwników Batka.

wito_filmweb

Nie zabija się kury, która znosi złote jaja :D.Myślę, że studio jak najszybciej będzie chciało kręcić kolejne filmy o batmanie.Spójrzmy na przykłady Spider-man'a lub Transformers.Co do tego, kim będą przeciwnicy, to nie mam pojęcia...

ocenił(a) film na 7
karol9_16

a których przeciwników najchętniej byś zobaczył?

wito_filmweb

Nie jestem fanem batmana więc nie znam za bardzo przeciwników, ale może człowieka zagadkę.Można by go było podobnie zagrać jak Jokera, czyli też takiego kompletnego szaleńca.Genialnego szaleńca :D.

ocenił(a) film na 8
wito_filmweb

Z tego co czytałem to są plany na 2015 rok. Ale możliwe,że to tylko spekulacje.

ocenił(a) film na 9
wito_filmweb

Kolejna historia o Batmanie mogła by dotyczyć powstania Ligi sprawiedliwych(taki avengers w świecie DC).W końcu film o supermenie był o Batmanie jeszcze są o zielonej latarni był.Pozostałe postacie mogły by się pojawić już w filmie.Przeciwnikami mogli być Doomsday Darksied.

ocenił(a) film na 7
Kamtaro1994

to byłoby coś... możliwe że prędzej czy później ktoś zrobi z tego film...

ocenił(a) film na 6
Kamtaro1994

Batman Nolana w Lidze Sprawiedliwych by mi nie pasował,bo był on robiony na realność,a tu nagle by się pojawił Superman i Zielona Latarnia,którzy mają super moce .

ocenił(a) film na 9
Mojzesz_trzeci

Kapitan Ameryka i Iron Man i Black Widow i Hawkeye i Nick Fury też nie mieli super mocy ale jakoś wystąpili avangers gdzie był Hulk i Thor oraz Loki i pozostali.Oczywiście wiem że to Marvel a wiadomo jak w Marvelu bywa ale jednak.

użytkownik usunięty
Mojzesz_trzeci

Dlatego jeżeli pojawi się Liga Sprawiedliwych to będzie to po prostu DC Avengers :)

ocenił(a) film na 8
wito_filmweb

Ja bym koniecznie chciał zobaczyć adaptację komiksu The Dark Knight Returns. Ta seria już trochę z niego czerpie, ale wydaje mi się, że to byłaby genialna kontynuacja tej trylogii - tak za 10 lat :).