Trzeba być naprawdę ograniczonym umysłowo i pozbawionym dobrego smaku ignorantem, żeby tak wspaniały film ocenić tak nisko. No i jeszcze ten idiotyczny wpis... . WSTYD !
Izaiash to na nic, on tylko tak potrafi zabłysnąć w życiu. Niech chociaż w internecie ktoś na niego zwróci uwagę.
Miałem na myśli ten bezsensowny wpis. Poza tym film może nie każdemu się nie podobać- rozumiem, ale dawać "2" takiemu filmowi pokazuje pojęcie o "kinie".
chyba jednak nie oglądałeś filmu skoro takie pytanie zadałeś chyba że nie rozumiesz scen i dialogów bo dla ciebie za trudne :(
a no tak widziałem kilka twoich wypowiedzi na forum kilka dni temu wiec jesteś trollem komu ja odpisywałem
nudny jesteś nawet dobrze napisać nie umiesz i sam po co zaczynałeś że mną brak zajęcia w domu ?? niech mama ci odłączy internet widzę że nie umiesz z niego odpowiednio używać
pisz wyjaśnię chłopie i co tak się denerwujesz kupić ci leki na serce??? nie chce żebyś miał coś sercem kto by za pajaca na filmwebie by robił gdyby cie nie było