PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236351}

Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 548 tys. ocen
8,0 10 1 547982
7,9 94 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Joker to inteligencja,Joker to spryt. Był czubkiem-fakt ale za to jakim. Czy był brzydki? Tak. Ale był za to tak charakterystyczną postacią że trudno mu się oprzeć. I nie zanurzam teraz palca w sprawie śmierci aktora bo nawet go nie znałam.
GDYBY PO JEDNEJ STRONIE Z WYCIĄGNIĘTA RĘKA STAŁ BATMAN A PO DRUGIEJ JOKER, ODPOWIEDŹ JEST JASNA- POSZŁABYM Z JOKEREM.

ocenił(a) film na 9

Mateo, na szpiczastą czapkę Gacka, opanuj się! Możeby bez takich osobistych wycieczek, co? Jeszcze stronę temu lałam się z tych jokerowo-łózkowo-zakrzowych fanaberii, wole już wysłuchiwać pojekiwań lays17-17 niż twoich , nie lepszych wynurzeń. A mogło być tak miło... Jak juz po kim jechać, to inteligentnie i z kulturą, a nie ma poziomie dresika z remuizy!

użytkownik usunięty
Kate_V

Ok Ok już sie opanowałem i od tej pory pełna kultura ;-) a więc kontynuujmy temat a mych postów powyżej w ogóle nie było hehe

użytkownik usunięty

skoro powrót do tematu to ok.

z Jokeram to można by było wypróbować pozycję z kamasutry , ale te ze stopniem trudności 3+ :p

ocenił(a) film na 9

Spamuję...

użytkownik usunięty
lays19_91

"Bo która kobieta stanęła by po jego stronie?
Oprócz mnie oczywiście? "

nie tylko ty :p

użytkownik usunięty

A może pozycja na Małysza znacie :p i na prawde wam podoba sie seksualnie Joker rany nigdy nie zrozumiem kobiet

ocenił(a) film na 10

Taaa kobity lubia mocne osobowości,na drugim miejscu jest dopiero wygląd...

użytkownik usunięty
aronn

i pewnie na 10 jaki jest w łóżku :p

za krótki
za krótki
za krótki

ocenił(a) film na 10

Jaki jest w łóżku na trzecim....a na czwartym czy daje kwiaty.

użytkownik usunięty
aronn

w tym przypadku to umiejętności łóżkowe są tak samo ważne co wygląd :p

użytkownik usunięty

nie, nie znam x_X a może znam, ale nie wiem, że się tak nazywa :p

sexualnie?
hmm.. czy ja wiem?
musiałabym sie nad tym głębiej zastanowić:p
wątpię bym miała orgazm od samego patrzenia na niego xD

użytkownik usunięty

niektórzy tu mają heheh

użytkownik usunięty

niektórzy?
to faceci też lecia na Jokera? xD
a ja myślałam, że on tylko zauroczył płeć piękną:P

ocenił(a) film na 9

Bo on ma coś, co się nazywa "Piekny Umysł" XD.
Nie dziw się, gdzieś tam na początku jakis gej deklarował się, że by go schrupał. Równouprawnienie i tolerancja, ot co.

użytkownik usunięty
Kate_V

"gdzieś tam na początku jakis gej deklarował się, że by go schrupał."

ja pier...dole..
to sie uśmiałam xD

ocenił(a) film na 8

a ja mam jakieś nieodparte wrazenie, ze Jokero stawiał by nie tyle na pozycje, co na gadżety xD

Knebelki, kajdanki, male sado-maso i hardcore 1 klasy:P

użytkownik usunięty
Riposta__

a tu tez trzeba przyznac rację:p

nie zapomnij o granatach i nożach xD

Lays17-17 nie wkurzaj się, wiem co masz na myśli. Widocznie większości wygodniej jest stwierdzić że jeśli ktoś chce wysadzić promy to musi być pir...y. Bo gdyby nie był to by było zbyt straszne, nie?
Nie będę się przekrzykiwać ale chyba wiem co chcesz powiedzieć.

kot_bardzo_pijany_

Niekoniecznie. Może być jeszcze piromanem. A nie zgodzę się z tym, że chcemy zrobić z Jokera szurniętego durnia. Cały czas podkreślamy, że był geniuszem, że był seksowny i jego bezczelność tylko dodawała mu smaku, ale jak można powiedzieć, że był normalny? "Wierzę, że co cię nie zabije to cię... udziwni." Lays17-17 przebąkiwała coś o tym, że gdyby Jokerowi trafiła się kobieta godząca się z nim pójść to nie pociąłby jej twarzy, tylko by się ucieszył i dodała, że tu nie ma co dyskutować... No sraksa malaksa. To już nie byłby ten sam Joker.

ocenił(a) film na 8

no tak, podoba mi się fizycznie i to bardzo ;)

ocenił(a) film na 9
lays19_91

Haha, I nie mówcie mi teraz, że kobiety nie wolą Złych Chłopców nad Dobrymi Chłopcami :D

użytkownik usunięty
Samael

nie, nie mówimy :p

za krotki,
za krotki
za krotki

ocenił(a) film na 8

ludzie, znowu wchodzę wieczorkiem na forum.... a tu takie rozmowy :DDDD
ale się uśmiałam

użytkownik usunięty
innertia

prawdziwe oblicze filmweb'owiczów poznasz dopiero po 22.00.

nie no trzeba przyznac, że śmiac sie jest z czego :p

ocenił(a) film na 9

Taaaaaaaaaaaa...

xD

ocenił(a) film na 8
lays19_91

omg! przeczytałam cały topic, tak, udało mi się! i może nie mam fantazji, może nie potrafię spojrzeć na to z przymrużeniem oka, ale po przeczytaniu waszych komentarzy, dziewczyny...bardzo, bardzo, bardzo wstydzę się za swoją płeć. Joker się w celi przewraca przez ten wasz skrajny kretynizm xD

użytkownik usunięty
Amunet

ja tez nie mam fantazji :p
to o czym mówiliśmy nie miało związku z Jokerem :p

ocenił(a) film na 8
lays19_91

W ogóle pytanie o pozycje wydaje mi się przegięciem i przekroczeniem pewnej granicy, ponieważ może obnażać indywidualne preferencje użytkowników, które sobie rzutują na niby preferencje Jokera. oczywiście nie mam tu na myśli tych dywagacji na temat sado-maso ;)
ale jednak dorzucę swoje trzy grosze. też się nie mogę zgodzić z założeniem, że skoro Jok to psychopata, to byłby również psycho w łóżku, cięcie nożem itd. oczywiście mógłby mieć jakieś dewiacje, no ale niekoniecznie ozdabianie partnerki w momencie szczytowania uśmiechem od ucha do ucha ;) jako w ogóle warunek osiągnięcia orgazmu.
Ja zakładam, że Jok to zwykły zdrowy samiec w tych sprawach, odłóżmy ewentualne dewiacje na bok. A zdrowy napalony samiec w momencie podniecenia nie zastanawia się jaką pozycję wybrać, czy na łyżeczki czy jeździec czy różne z Kamasutry, ale załatwia sprawę jak najszybciej w prostej misjonarskiej czy od tyłu. Nie sądzę aby Jok był w tych sprawach inny niż każdy przeciętny facet. co innego "dłuższy" numerek, zaspokajanie się w trwałym związku, gdzie już można się wykazać fantazją, niezależnie od jej charakteru, czy to będą romantyczne mizianki czy też przywiązywanie i s&m.

potrafię zrozumieć osoby, którym nie pasuje wizerunek "słodkiego" Joka w łóżku, że niby burzy jego obraz. tyle, że obraz Jokera nie jest w żadnym stopniu zbudowany na jego preferencjach seksualnych, można z niego wyciągnąć ostatecznie jakieś zdecydowanie, dominację jaką mógłby okazywać w tych sprawach, reszta to czysta fantazja.
poza tym - bywa, że jednostki dominujące w życiu codziennym, w łóżku są łagodne, takie ciepłe kluchy (ale takiego Jokera nie chcemy, nie dziewczyny? ;) ).
a negowanie potencjalnego ciepłego uczucia i delikatności dla partnerki... przypomnijcie sobie scenę z "Hannibala", kiedy Hannibal delikatnie całuje agentkę Stirling (piiiiiiiiiiiiiiiiisk!!!!!!!!). a to facet, który obdziera ze skóry, konsumuje mózg delikwenta na żywca, itd.

lays19_91

NIewątpliwie kuraiko tu była mi potrzebna :) Widzę że rozumiesz pojęcie Jokera w łóżku podobnie do mnie ;]
Oczywiście że żadna nie chce Jokera jako ciepłe kluchy podczas stosunku.On raczej byłby szalony,w sensie szybki,rozbawiony i zadowolony z tego co robi.Ale traktował by partnerkę z szacunkiem xD Tak mi się wydaje.
Bo on nie ma zaburzeń orientacji.Jest hetero i wie że aby było dobrze obojgu to musi się postarac.Czyli bez żadnego ciągnięcia za włosy,noży,sznurków.
A Hannibal? To dopiero był oszołom.Świrus totalny.Jeść ludzi ze smakiem?
Joker w stosunku do niego wydaje się zwyczajny.

Mi osobiście pasiło to że J strzelał sobie do ludzi i był brutalny.To pociąga. Czujesz że facet ma tą władzę i siłę.I potem chcesz żeby te ręce cię dotykały;];]

lays19_91

Gdybanie gdybaniem, ale idę o zakład, że wszystkie dziewczyy, które teraz wzdychają do jokera, gdyby spotkały nocą, w ciemnej uliczce faceta pomalowanego na twarzy farbkami z bliznami na twarzy, ironicznym uśmieszkiem, obłędem w oczach i nożem w ręku, to modliłyby się żeby zjawił się Batman (albo ktokolwiek) i je uratował.

ocenił(a) film na 9
Kassandra_

No co ty, lays17-17 oddałaby mu się bez wachania XD.
Odpowiadając na pytanie w temacie, poszłabym za Batmanem - przynajmniej miałabym szansę na przezycie. A przy Jokerze? 75% że nie ujdę z życiem, 85% że nie w jednym kawałku a 98% że z dodatkowymi bliznami na twarzy lub, zaszalejmy, Glasgow Smile.
I jesli ktoś powie, ze Bat był mdły, to ja już nie wiem co nie jest. Gośc miał poziom mhrrroczności zadawalający większość kobiet, wystarczajaco obitą psychikę i był, że tak powiem, ciacho. A że latał w gumowych majtkach? Nikt nie jest doskonały.

Kate_V

"A że latał w gumowych majtkach? Nikt nie jest doskonały."
Dobrze, że były to chociaż czarne majtki. W porównaniu ze strojami Spidermana i Supermana to i tak, jak dla mmnie szczyt gustu.

użytkownik usunięty
Kassandra_

Superman ma czerwone gacie i niebieskie pedalskie rajstopy. xD

lays19_91

Ja małolata?
I że niby miałabym się przestraszyć Jokera w ciemnej uliczce? Raczej puściłabym mu uśmiech :D Szeroki uśmiech. A potem byśmy się namiętnie całowali a następnie on by mnie zabrał do swojej skrytki przed policją i Batmanem i byśmy to robili całą noc ;]
Pewnie to chciałeś usłyszeć od "małolaty" hmm?? Na pewno pierwsze wrażenie to by była mała obawa i strach przed Jokerem.Ale potem? Na pewno nie.
Niby czemu? Jaką miałby przyjemność z zabijania kobiety(ładnej) skoro może wykorzystać tę znajomość w inny sposób?
Z resztą ja bym wolała spędzić z Jokerem jeden dzień a potem żeby mnie np zabił, zamiast reszte życia z jakimś nudnym Batmanem w gumowcach i odrażającym charczem w gębie;/ Oczywiście tak bym postąpiła jeśli bym miała tylko te 2 wybory
J albo B

lays19_91

Czy Joker ma dużego?

Nooo nie to już przesada.

Zakrza a Ty jesteś taki wszechwiedzący że wiesz co by zrobił Joker gdyby mnie spotkał tak? W ogóle to Ty się zachowujesz jak małolat. Cokolwiek tu napisze zaraz to dementujesz i komentujesz że Joker to, a Joker tamto. Nie masz zielonego pojęcia jakby się zachował. Skoro ma takie złożone wnętrze to może mieć kilka różnych twarzy w tym i taką,która by nic nie zrobiła jakiejś kobiecie.

Zmień tok myślenia,bo wszystkich umysłów nie pożarłeś i nie wiesz(nikt nie wie) co by zrobił J w różnych sytuacjach.
Ja też nie wiem.Więc piszę co mi się podoba. A Ty piszesz to, co NIBY wiesz o Jokerze.

lays19_91

"Niby czemu? Jaką miałby przyjemność z zabijania kobiety(ładnej) skoro może wykorzystać tę znajomość w inny sposób?".
Nie wiem dlaczego, ale mnie wydaje się, że największą przyjemnością dla niego byłoby... zrobienie jej kilku blizn w widocznym miejscu. Pewnie wtedy wydawałaby mu się piękniejsza.

"Z resztą ja bym wolała spędzić z Jokerem jeden dzień a potem żeby mnie np zabił, zamiast reszte życia z jakimś nudnym Batmanem w gumowcach i odrażającym charczem w gębie;/ Oczywiście tak bym postąpiła jeśli bym miała tylko te 2 wybory J albo B"
Co jak co, ale Batman nudny??????????????

ocenił(a) film na 10
Kassandra_

Zostawić was na dzień i już przybywa strona... I jakie ciekawe tematy są tu rozpatrywane...

Co jak co, ale Batman nudny??????????????

Może nie nudny, ale Joker bardziej rozrywkowy ;)

użytkownik usunięty
Gehenn

nie ma cie przez 5 min i strona przybywa xD

ocenił(a) film na 8
lays19_91

Ale JAK można dywagować na temat preferencji seksualnych Jokera xD aż pieniądze mi się w kieszeni rozmieniają jak to czytam xD może jednak nie zdradzajcie szczegółów swoich fantazji erotycznych na publicznym forum bo są tak śmieszne i absurdalne, że ciarki mnie przechodzą xD Joker to postać FIKCYJNA, wam po prostu podoba się aktor xDDD więc na cóż ta dysputa?

ocenił(a) film na 10
Amunet

Nie - e. Joker mi się już 'podobał', kiedy, jako sześcio, albo siedmiolatka oglądałam na Cartoon Network Ligę Sprawiedliwych, o.

ocenił(a) film na 8
Amunet

e tam aktor, Ledger nie był w moim typie jakkolwiek był przystojny ;)
natomiast Joker - oooooooł jeeeeeeeeees XD

lays19_91

Jestem pewna że Joker zająłby się jakąś kobietą(mną ;p) w inny sposób niż myślicie :) Każdy ma popęd seksualny. A żeby to z kimś robić potrzeba zadowolenia obu stron żeby wszystko ładnie wyszło
I koniec,zdania nie zmienie na ten temat, o !

ocenił(a) film na 9
lays19_91

A jak wyglądasz?

ocenił(a) film na 10
lays19_91

Akurat Joker dbałby o zadowolenie obu stron, ha ha.

ocenił(a) film na 9
lays19_91

"Każdy ma popęd seksualny. A żeby to z kimś robić potrzeba zadowolenia obu stron żeby wszystko ładnie wyszło."

A gwałt? Może Joker preferuje te formę?

(samo rozmawianie o tym jest troche głupie i dziwne czyt. żenujące)

ocenił(a) film na 8
Anastazja_2

No właśnie, to bardzo żenujące. W najlepszym przypadku udałby miłego, zwiódł, a potem zrobił psikusa i obciął wam nogi xD to tyle jeśli chodzi o dobrego Jokera xD przestańcie rozpatrywać tę postać w tych kategoriach bo to naprawdę głupie.

ocenił(a) film na 9
lays19_91

"Z resztą ja bym wolała spędzić z Jokerem jeden dzień a potem żeby mnie np zabił, zamiast reszte życia z jakimś nudnym Batmanem w gumowcach i odrażającym charczem w gębie;/" - coś mi się wydaje, ze jesteś tym typem kobiety, co myśli "Och, on mnie uderzył, ale mnie kocha, tylko mu się tylko ta pięść odwinęła, całkiem przez przypadek!"
No i pokaż mi w którym miejscu Batman był nudny? Już wyżej podałam odpowiednie cechy świadczace o nie-nudności, coś przeoczyłam? A jego charczenie - większośc kobiet, w tym i ja lubią głebokie głosy. A że jego był jak o ciut za głęboka studnia? Da sie wytrzymać, na pewno miał w tym kostiumie jakis regulator charczenia XD.

"A żeby to z kimś robić potrzeba zadowolenia obu stron żeby wszystko ładnie wyszło" - ach, a ci wszyscy gwałciciele to tylko taka Urban Legend?

Kate_V

Nie no oczywiście gdyby ją zobaczył [joker] to z miejsca by się zakochał i stał się przykładnym obywatelem.
Oczywiście, że Batman nie jest nudny i moim zadniem ma o wiele bardziej ciekawą osobowość niż joker, który ma jak na mój gust zbyt wąski wachlarz zainteresowań. Ale joker jest cool, bo jest zły. Cóż niewdzięczne jest życie superbohatera:(

ocenił(a) film na 8
Kassandra_

Bat nie jest nudny, ale za bardzo przejęty ratowaniem Gotham przed złoczyńcami, tak że nawet nie walczy o uczucie kobiety. jakkolwiek Rachel była niezdecydowana i czasem zachowywała się jak kretynka (to całowanie Bruce'a a potem baj baj, nie jesteś mnie godzien bo łamiesz prawo), to myślę, że gdyby się postarał to mógłby przekonać Rachel, że tak się da żyć, że jest jej wart i takie tam.
ale nie, zostawmy ją Harwiemu Dentowi, w końcu Harwi to taki prawy szlachetny koleś, na pewno Rejczel będzie z nim szczęśliwsza, bo ja jestem taki wyalienowany i muszę poświęcić własne szczęście :/ no sorry
dlatego m.in. Jok wygrywa w tym zestawieniu bo nie ma jakiś głupich skrupułów, oczywiście nie ma tu żadnych wątków damsko-męskich, ale można sobie dopisać, że w takiej sytuacji Jok łatwo by nie oddał laski innemu kolesiowi (i znosił myśl, że inny będzie z nią uprawiał seks).
Jok to zdecydowanie i podejmowanie inicjatywy, Bat to rozterki i ciapowatość - oczywiście w tym filmie

użytkownik usunięty
lays19_91

Tak mi się jakoś skojarzyło...
http://g.photos.cx/BatmanAdventures-MadLove-18-30.jpg
Bez urazy ;)