Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 552209
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Bardziej uogólniłem temat, bo tamten ma już limit wypowiedzi...

HALA ESPANA
HALA MADRID
HALA TORRES

i HALA RAUL!

ocenił(a) film na 10
FvJ

PES rządzi i tyle.GTA 4 nadal ustępuje czeskiej Mafii a w MGS 4 jeszcze nie grałem.Szkoda kasy.Wole do kina polatac.

FvJ

Dobrze widzieć, że fani Realu (Hala!) i Barcy (i innych klubów) mogą spokojnie na poziomie porozmawiać ;) Tak trzymać :PP

Hala Madrid!

FvJ

oj wsszyscy kibice jaraja sie ostatnimi meczami Barcy i realu, szczerze Barca bez formy totalnie a real z optymalna i wszytkoi jasne, a jak wam sie zbiera na wspominki to macie data 08.01.1994 Barça - Real 5-0 czy tez najpiekniejszy mecz tych dwoch druzyn a raczej
Barca+Cruyff=17.02.1974 Real - Barça 0-5 obczajcie jaki real byl za generala Franco to zmienicie zdanie o "krolewskim klubie" i jego fair play. POzdro:D

ocenił(a) film na 10
BradMan

a przypomnij mi kto z realu gra w polu oprocz ramosa?;p

Sammy_Jankis

Iniesta, Xavi i Puyol na pewno nie zasłużyli na powołanie tak jak Raul i Guti. Aragones grał kiedyś w Atletico i robi wszystko, by "Królewskich" było jak najmniej. A Valdes to wogóle nieporozumienie na 3 bramkarza kadry. Nie należy mu się...

BTW. Co z cudownym Bodzianem? Fakt, nie zasłużył na powołanie. SPrawiedliwości stało się za dośc i musiał wrócic xD

Ej... Ale robi się to o czym Sammy wspomniał w innym temacie - kłócimy się o kluby...

ocenił(a) film na 10
Sammy_Jankis

dziś był Metzelder ;)

(gdzie za krótki)

ocenił(a) film na 10
FvJ

ktory jak wyprowadzal atak szkopow momentalnie tracil pilke i byla szybka kontra a co do pesa to gram na pc na full detalach na duzym tv i fifa nigdy sie nie bedzie rownala, a slyszalem ze na ps3 konami zjebalo;p

ocenił(a) film na 10
Sammy_Jankis

Powiem tak na singlu- jest bardzo bardzo zjebany
jak grasz z kimś to wszytkie minusy schodzą na bok, bo gra nabiera rumieńców i nie da się oderwać od TV

ocenił(a) film na 10
FvJ

no tylko pykanie w wiele osob szczegolnie 2 na 2 :P ale mowie dobry patch, full detale, grywalnosc i nie ma bata na pes-a...sa juz screeny z 09 miazga;p

ocenił(a) film na 10
Sammy_Jankis

ta tylko kolejna nie pokojąca wieść to taka że Konami mogło stracić licencję na LIGĘ HISZPAŃSKĄ co było by sporym ciosiem, a podejrzewam że gdyby EA wydało na PC taką wersję Fify jaką wydają na Xklocka i PS3 (jest naprawdę dobra) to PES miałby małe wzięcie u "niedzielnych graczy"

Sammy_Jankis

9 innych zawodników :D Raul, Gago, Ruud, Guti, Robinho, Sneijder, Heinze, Cannavaro czy pseudokopacze typu Salgado :D

ale musisz przyznac że Casillias to klasa sama w sobie :D

ocenił(a) film na 10
BradMan

ja mowilem o rep. hiszpanii a casillas fakt gral swietnie, ale klniesz chlopie nazywajac raula bardziej pozytecznym od xaviego oj klniesz:P

Sammy_Jankis

kurwa filmweb zaczyna mi mulić :D Raul w tym sezonie grał swietnie i mu sie nalazało powołanie ale raczej by nie zagral ani jednej minuty i trcohe obciachu by sobie narobił :D Raul by sie przydał ale w szatni...tak mysle...zeby tam ich zmusic do walki i takie tam :D eee co do xaviego to podtrzymuje ze na jego kontuzje bym nie narzekał...

BradMan

MIAZGA - chyba twoje ulubione słowo co nie Sammy ?

ocenił(a) film na 10
BradMan

hehe nie wypas...full wypas:P

Sammy_Jankis

dobra dobra cicho cicho bo najładniejsze fanki oglądam :D

http://euro2008.interia.pl/galerie/finaly-euro-2008/goracy-hiszpanie-i-bogaci-ro sjanie/zdjecie/duze,795631,2

i jak ? :D

ocenił(a) film na 10
BradMan

swietne :p
http://euro2008.interia.pl/galerie/finaly-euro-2008/goracy-hiszpanie-i-bogaci-ro sjanie/zdjecie/duze,795619,8

ocenił(a) film na 10
BradMan

jak chcesz najładniejsze fanki to muszisz kibiców szwabskich odpalić , tam to dopiero odnajdziesz "piękno"- każda z nich bez charakteryzacji byłaby bardziej przerażająca niz Joker ;D

ocenił(a) film na 10
FvJ

http://sport.onet.pl/0,1264200,1779081,wiadomosc.html
a jasio tomaszewski jak zwykle swoje...ten ziom ma mistrza...

FvJ

HAHAHAHAHAHAHAHAHA no to pojechałes po bandzie nie ma co :D

a co do Sammy'ego :D wolisz starsze ? :D

ocenił(a) film na 10
BradMan

oczywiscie najlepiej takie po 70;p

BradMan

kurwa ten tomaszewski na chuj sie wogole odzywa...chyba ten faul nie był tak ewidentny skoro go sedzia nie widział...ale mnie denerwują ci znawcy typu engel czy gmoch...:/

BradMan

czyli takie nie grzeszące urodą :D to tłumaczy twoje zafascynowanie JoKeRem :D

Pozdrawiam :D Good night :D ide na miasto :D

BradMan

xD

A co do Raula - należał mu się wyjazd i każdy o tym wie. Zwłaszcza, że to piłkarz uniwersalny - gra w ataku, może byc ofensywnym pomocnikiem i w razie czego na skrzydle. Przydałby się też, bo jest charyzmatycznym piłkarzem i świetnym kapitanem. Przykład do naśladowania ;P

Sawyer

Brad - Good Night & Good Luck xD

Ej... No ale przecież Joker to przyyyystojniak xD

ocenił(a) film na 10
Sawyer

to w ramach zakończenia piłkarskiego sporu, polecam akcję zespołu Toluca z Meksyku

http://www.youtube.com/watch?v=XKCNv2nsBgs&feature=related

FvJ

hehehe :D zajebiscie sobie ich wycykali :D

ocenił(a) film na 10
BradMan

Xavi najlepszym pilkarzem euro zostal hahahaha:)

Sammy_Jankis

ja bym na jego miejscu widział Senne...bo czyscił wszystko jak kiedys Makelele w Realu :D...juz lepszy Xavi niz ballack czy inny niemiec...

BradMan

Wybraliby Fabregasa, gdyby zagrał więcej minut. Za kadym razem pięknie grał, kiedy tylko pojawiał się na boisku. ;) Klasa sama w sobie.

ocenił(a) film na 10
Sawyer

taa gdyby babcia miala wasa to bylaby dziadkiem, pewnie raul zostalby krolem strzelcow i najlepszym pilkarzem naraz, gdyby tylko pojechal na euro...hahaha a to peszek;p

Sammy_Jankis

No ale po co te złośliwości? Czy ja powiedziałem, że Xavi nie zasłużył albo, że grał słabo? Nie. Powiedziałem tylko, że gdyby Fabregas grał całe mecze to jego wybraliby najlepszym.

Raul nie zdobyłby może 4 czy 5 bramek, ale strzelił by 1-2, za to pewnie bardzo ważne :P

ocenił(a) film na 10
Sawyer

hahah to ja nie powiem, ze Hiszpania gralo slabo, ale gdyby nie hołard łebb to Polska zostalaby mistrzem...na pewno;p

Sammy_Jankis

Pozostawie to bez komentarza, bo się robi chujowa atmosfera.

Sawyer

"Piłka dzieli... Wódka łączy." :] ...A takie rozmowy toczy się w barach.

ocenił(a) film na 10
Fettor

pilka dzieli batman laczy:P

Sammy_Jankis

Joker zbliża, poda dalej xD

Sawyer

Napisze wyzej, bo nikt nie przeczyta mojego zachwytu ;)

Dobrze widzieć, że fani Realu (Hala!) i Barcy (i innych klubów) mogą spokojnie na poziomie porozmawiać ;) Tak trzymać :PP

Hala Madrid!