Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 552 tys. ocen
8,0 10 1 551803
8,0 73 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

WTF

użytkownik usunięty

Może mi ktoś powiedzieć czemu ten film jest tak nisko ? Powinien być w TOP10 bez wątpienia... Co za ludzie głosują na tym portalu... :|

ocenił(a) film na 10

zgadzam sie jak najbardziej poz atym ze filmy burtona tez bardzo lubie.

ocenił(a) film na 6

ogladalem, ale przyznam ze juz jakis czas temu, musze powtorzyc. narazie mam ocenione na 7. wlasnie uwazam ze nolan ma przeblyski, mnie bardzo sie podoba bezsennosc, z pozoru zwykly film, ale wlasnie. klimat, ta sennosc spokoj, zdjecia,sama fabula i aktorzy wystarczaja(wiem, nie lubisz pacino). podobno dobry jest "śledząc" ale byl pozno w nocy...

DonVitoCorleone

Bezsenność mi się też bardzo podobała właśnie ze względu na klimat i aktorstwo (nie tylko Pacino). "Śledząc" jeszcze nie oglądałem. Jeśli chodzi o "Memento" to spoko film ale widać pewne braki reżyserskie Nolana moim zdaniem.

użytkownik usunięty
neo_angin

Braki reżyserskie w Memento??? Znajdź mi, film który byłby lepiej wykonany za tak pieniądze... Tylko nie mów mi że Requiem dla snu?

To zupełnie inny typ filmu. A, znajdę pewnie jakiś.

użytkownik usunięty
DonVitoCorleone

Raczej Nolan nie ma przebłysków, on ciągle trzyma wysoki. Akurat Bezsoczność to jego najsłabszy film, zrobiony bez pomysł i oryginalności na uwagę zaloguje świetne umiejscowieniem akcji na Alasce.

ocenił(a) film na 10

tez sie z toba zgodze ze bezsennosc jest wg mnie srednim filmem mimo tego ze gra tam williams i pacino,i niestety swank.

użytkownik usunięty

masakra i błędów walnąłem w tej wypowiedzi, ale i tak wiadomo o co chodzi

ocenił(a) film na 6

no tutaj mam inne zdanie. choc podobno film jesr remakiem jakiegos europejskiego. wysoki czy nie, dla mnie odnosnie nolana i wiekszosci rezyserow dostarczajacych glownie rozrywki: mozna lubic, mozna nie.

ocenił(a) film na 5

Dlatego, że na końcu tego filmu, Nolan zrobił sobie z widzów jaja. TDK jest i tak stanowczo za wysoko.

ocenił(a) film na 9
Lu_0

Pisz za siebie.

ocenił(a) film na 5
Tortuga033

a niby za kogo piszę?

ocenił(a) film na 10
Lu_0

'Nolan zrobił sobie z widzów jaja.'?

Właśnie. Czemu?

ocenił(a) film na 8
neo_angin

???
TDKR powinien być w top 10

ocenił(a) film na 8

Dlaczego aż 65 osób odpowiedziało na wpis trolla? (Proszę nie pytać mnie o to samo, ponieważ wpis kieruję do was, nie do niego).

Z bajek dla dzieci to ja wolę królika bugsa :P

Ta, TOP1 od razu...

użytkownik usunięty
adeck92

czemu nie? lepsze to jak Shawshank