Może mi ktoś powiedzieć czemu ten film jest tak nisko ? Powinien być w TOP10 bez wątpienia... Co za ludzie głosują na tym portalu... :|
ogladalem, ale przyznam ze juz jakis czas temu, musze powtorzyc. narazie mam ocenione na 7. wlasnie uwazam ze nolan ma przeblyski, mnie bardzo sie podoba bezsennosc, z pozoru zwykly film, ale wlasnie. klimat, ta sennosc spokoj, zdjecia,sama fabula i aktorzy wystarczaja(wiem, nie lubisz pacino). podobno dobry jest "śledząc" ale byl pozno w nocy...
Bezsenność mi się też bardzo podobała właśnie ze względu na klimat i aktorstwo (nie tylko Pacino). "Śledząc" jeszcze nie oglądałem. Jeśli chodzi o "Memento" to spoko film ale widać pewne braki reżyserskie Nolana moim zdaniem.
Braki reżyserskie w Memento??? Znajdź mi, film który byłby lepiej wykonany za tak pieniądze... Tylko nie mów mi że Requiem dla snu?
Raczej Nolan nie ma przebłysków, on ciągle trzyma wysoki. Akurat Bezsoczność to jego najsłabszy film, zrobiony bez pomysł i oryginalności na uwagę zaloguje świetne umiejscowieniem akcji na Alasce.
tez sie z toba zgodze ze bezsennosc jest wg mnie srednim filmem mimo tego ze gra tam williams i pacino,i niestety swank.
no tutaj mam inne zdanie. choc podobno film jesr remakiem jakiegos europejskiego. wysoki czy nie, dla mnie odnosnie nolana i wiekszosci rezyserow dostarczajacych glownie rozrywki: mozna lubic, mozna nie.
Dlatego, że na końcu tego filmu, Nolan zrobił sobie z widzów jaja. TDK jest i tak stanowczo za wysoko.
Dlaczego aż 65 osób odpowiedziało na wpis trolla? (Proszę nie pytać mnie o to samo, ponieważ wpis kieruję do was, nie do niego).