Świetny film, znacie może podobne filmy z przełomy lat '80 i '90?
oooo tak! "Split Second" to dobry horrorek! jak podobał Ci sie "Dark Angel" to tamtego napewno nie pożałujesz jeśli obejrzysz... osobiście bardzo polecam :) pozdro! ;)
Jakiego typu? Po prostu horror, ścigany/goniący, jaki? W kwesti potworków to przypominam sobie jeszcze "Obserwatorzy I" - na mnie działał - trochę się bałem.
Tak przy okazji - może znacie, a może pomożecie gdzie mam zapytać: był sobie stary filmik typu horror/sf o grupce nastolatków, którzy gdzieś się zapuścili w jakieś stare, opustoszałe fabryki, zaczął padać KWAŚNY deszcz i musieli się w jednej z nich schować. Na terenie tejże fabryki grasowało... "coś". Pamiętam, że łeb toto miało sporo większy od całej reszty tułowia i wyglądało cholerenie brzydko: czarne, świecące coś ala obcy. Zupełnie jak coś co wychodziło z podłogi w pierwszej częsci Hellraiser-a tyle że czarne. I duże gały zdaje się. Nie widziałem całego filmu - może pierwsze 30%, ale pamiętam, że jako dzieciak nieźle srałem w portki... Kojarzycie? Albo gdzie rzucić takie pytanie?
na forum rzuć główne o filmach :) tam się zainteresują napewno.. ps. niestety nie kojarzę tego filmu.. tam napewno pomogą. Pozdro! :)