PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7900}

Mucha

The Fly
1986
7,1 45 tys. ocen
7,1 10 1 44808
7,6 47 krytyków
Mucha
powrót do forum filmu Mucha

teraz bardziej śmieszy niż obrzydza czy szokuje no ale w sumie nie tylko o to w tym filmie chodziło, fajny pomysł i klimat ale to już nie to samo co za szczeniaka.

ocenił(a) film na 8
szm007

Według mnie ani nie obrzydza, ani nie szokuje. Oglądałem go jako małolat i ogólnie nawet się nie bałem. Jest to jeden z tych horrorów, które warto obejrzeć, ponieważ mają w sobie coś takiego... ciekawego, nowego. A Brandlomucha na pewno się do tego czegoś zalicza : )

ocenił(a) film na 9
Oriflamme

wow nie przerażał cię?:D Ja jak widziałem same ilustracje w gazecie tv brandlomuchy zawsze je wyrywałem ze strachu;Dale film bardziej jest smutny niż straszny:(

ocenił(a) film na 7
szm007

no tak, za małolata oczywiście zmuszał mnie do chowania się za firanką ze strachu, między innymi przez ten film spałem z zapaloną lampką.. ale teraz mnie tylko śmieszy ;) starośc nie radość

szm007

to ja jakaś dziwna jestem, uwielbiałam ten film jako dziecko jeszcze, w późniejszych latach też jakoś nic się nie zmieniło ...

ocenił(a) film na 8
k0chanka

He he, wysoka ocena ze względu na dzieciństwo;) A już myślałem, że tylko mi ten film za młodu tak rył w głowie ;)

aerozeppelin

dopisuję się do klubu dzieci ze zrytymi główkami ;) Nasze oficjalne motto: ''Mamoo.. mogę dzisiaj spać z tobą?''