Mumia: Grobowiec Cesarza Smoka

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
2008
6,0 63 tys. ocen
6,0 10 1 63072
4,8 13 krytyków
Mumia: Grobowiec Cesarza Smoka
powrót do forum filmu Mumia: Grobowiec Cesarza Smoka

Zwiastun nowej Mumii jest bardziej zachęcający od nowego Indiany Jonesa? Jeżeli film jest równie dobry to kto wie czy nowa Mumia nie będzie lepszym filmem od dzieła Spielberga/Lucasa. Cos mi się wydaję że zapowiada się świetne kino przygodowe.

ocenił(a) film na 2
robert_28

Jestem pod wrażeniem... po obejrzeniu zwiastunu można śmiało stwierdzić, że czeka nas niezłe kino przygodowe i chociaż "Mumia" nigdy nie dorówna "Indiemu", to czekam na ten film z niecierpliwością:)

ocenił(a) film na 4
Mr_MarQx

Na pewno starej trylogii Indiego nie dorówna. Podejrzewam że już żaden film przygodowy nie dorówna tym klasykom z lat 80. Mam jednak obawy co do 4 części. Z Mumią jest ten plus, że oczekiwania zawsze będą mniejsze od oczekiwań do nowego Indiany Jonesa. Na tym polu nowy Indiana ma o wiele więcej do stracenia. Zwiastun Mumii, co raz jeszcze podkreślę jest znakomity.

ocenił(a) film na 2
robert_28

Zwiastun jak na razie jest jednym z najlepszych w tym roku...A na FilmWebie ani widu, a ni słychu o zwiastunie..;/

ocenił(a) film na 4
Mr_MarQx

No własnie. FW jest jak zwykle opóźniony.

robert_28

Indiego nie pokona, ale trailer na pewno zachęca do obejrzenia, Brendan Fraser trochę się postarzał przez te kilka lat, i jest to dość mocno widoczne, chodz sama fabuła dzieje się sporo później.

ocenił(a) film na 6
robert_28

Zwiastun robi wrażenie poprzednie części był fajne dobra akcja i trochę śmiechu jak w Indiana.
Ja osobiście tych filmów nie porównuje Indiana to Indiana a Mumia to Mumia, czeka nas gorące lato z filmami. Oby tylko zwiastuny obu nie pokazywały najlepszych akcji. :-)

ocenił(a) film na 8
robert_28

moja reakcja.. WOW!!!!!!!!!!! bajer..... film będzie chyba najlepszym z całej serii!!!!!!! zaskoczyli mnie jak cholera!!!!!!!!! sukces murowany jak chiński mur!:D

robert_28

A według mnie cienko, nie ten klimat, bez Rachel, daleko od Egiptu... Wszystko wygląda jak zmieszanie Skarbu Narodów, Tom Raidera, Przyczajonego Tygrysa i Batmana... I have a bad feeling about this :/

ocenił(a) film na 8
Keodred

jak można mieć złe przczucia co do tego?.... i ile można w tym egipcie siedzieć? A Rachel to chyba jednak brakować nie będzie aż tak bardzo.... będzie fajna efektowna wciągająca przygoda.... i o to chodzi... dla takich filmów warto jest czekać......

christopher

A co będzie, jak się Chiny wyczerpią z mumii? Może Grenlandia i zmumifikowane zwłoki eskimoskich nurków głębinowych? Masz rację, w Egipt się wyczerpał, ale wniosek wyciągnąłbym inny - Nie Kręcić Kontynuacji!

ocenił(a) film na 8
Keodred

po co wymyślać nowe bliźniaczo podobne filmy co wywołałoby późniejsze dyskusje o porównywaniu... skoro jest już film, jest temat i są bohaterowie których wszyscy znają i jest sprawdzona zabawa.... po to są kontynuacje.... jestem za nimi jak najbardziej...:D

ocenił(a) film na 8
robert_28

no nie wiem, czy ten zwiastun jest taki zachęcający. film sobie obejrzę, to fakt, ale tylko przez sentyment dla tej serii i aktorów.
ale po co to przyrównywać do Indiany. każdy z tych filmów ma inny klimat i to chodzi

robert_28

Ja też mam takie odczucie:P
Ale zoabczymy...nie zawsze wszystko mozna wywnioskować po zwiastunie:P

ocenił(a) film na 4
robert_28

Zobaczymy kiedy się obejrzy film. Zwiastun bardzo mi się podobał nawet bardziej niż Indiany Jonesa. Dobrym posunięciem bylo przeniesienie akcji filmu do Chin...