Zwiastun nowej Mumii jest bardziej zachęcający od nowego Indiany Jonesa? Jeżeli film jest równie dobry to kto wie czy nowa Mumia nie będzie lepszym filmem od dzieła Spielberga/Lucasa. Cos mi się wydaję że zapowiada się świetne kino przygodowe.
Jestem pod wrażeniem... po obejrzeniu zwiastunu można śmiało stwierdzić, że czeka nas niezłe kino przygodowe i chociaż "Mumia" nigdy nie dorówna "Indiemu", to czekam na ten film z niecierpliwością:)
Na pewno starej trylogii Indiego nie dorówna. Podejrzewam że już żaden film przygodowy nie dorówna tym klasykom z lat 80. Mam jednak obawy co do 4 części. Z Mumią jest ten plus, że oczekiwania zawsze będą mniejsze od oczekiwań do nowego Indiany Jonesa. Na tym polu nowy Indiana ma o wiele więcej do stracenia. Zwiastun Mumii, co raz jeszcze podkreślę jest znakomity.
Zwiastun jak na razie jest jednym z najlepszych w tym roku...A na FilmWebie ani widu, a ni słychu o zwiastunie..;/
Indiego nie pokona, ale trailer na pewno zachęca do obejrzenia, Brendan Fraser trochę się postarzał przez te kilka lat, i jest to dość mocno widoczne, chodz sama fabuła dzieje się sporo później.
Zwiastun robi wrażenie poprzednie części był fajne dobra akcja i trochę śmiechu jak w Indiana.
Ja osobiście tych filmów nie porównuje Indiana to Indiana a Mumia to Mumia, czeka nas gorące lato z filmami. Oby tylko zwiastuny obu nie pokazywały najlepszych akcji. :-)
moja reakcja.. WOW!!!!!!!!!!! bajer..... film będzie chyba najlepszym z całej serii!!!!!!! zaskoczyli mnie jak cholera!!!!!!!!! sukces murowany jak chiński mur!:D
A według mnie cienko, nie ten klimat, bez Rachel, daleko od Egiptu... Wszystko wygląda jak zmieszanie Skarbu Narodów, Tom Raidera, Przyczajonego Tygrysa i Batmana... I have a bad feeling about this :/
jak można mieć złe przczucia co do tego?.... i ile można w tym egipcie siedzieć? A Rachel to chyba jednak brakować nie będzie aż tak bardzo.... będzie fajna efektowna wciągająca przygoda.... i o to chodzi... dla takich filmów warto jest czekać......
A co będzie, jak się Chiny wyczerpią z mumii? Może Grenlandia i zmumifikowane zwłoki eskimoskich nurków głębinowych? Masz rację, w Egipt się wyczerpał, ale wniosek wyciągnąłbym inny - Nie Kręcić Kontynuacji!
po co wymyślać nowe bliźniaczo podobne filmy co wywołałoby późniejsze dyskusje o porównywaniu... skoro jest już film, jest temat i są bohaterowie których wszyscy znają i jest sprawdzona zabawa.... po to są kontynuacje.... jestem za nimi jak najbardziej...:D
no nie wiem, czy ten zwiastun jest taki zachęcający. film sobie obejrzę, to fakt, ale tylko przez sentyment dla tej serii i aktorów.
ale po co to przyrównywać do Indiany. każdy z tych filmów ma inny klimat i to chodzi