Dobry film aby nie zobowiązująco spędzić 2h. Dużo akcji, efektów również nie zaprzeczam. Ale nie wiadomo kiedy czas ucieka i już mamy koniec. Mam jedno zastrzeżenie. Oglądaliście zwiastun? I jeżeli nie przeszkadzało Wam że jest widoczny Yeti :> , smok z trzema głowami ? :> bo mumia w tym filmie to norma :P , jezeli te "drobne" drobiazgi nie przeszkadzają to film jest bardzo dobry :)
Przygoda, akcja, humor. Mi osobiście bardzo przypadła rola żony O'Connella (chociaż ciekawie jest tłumoczone imię bohatera , nie Rick O'Connell a Rykoszet ). Z początku bardzo negatywnie byłem nastawiony ale jednak przekonała mnie pani Maria Bello. Jest czarująca i bardzo sprawna fizycznie ;). Humorystyczne sytuacje rówież są bardzo dobrze podane.
Dziś po północy rusza pierwszy pokaz, dla fanów takiej pory warto :)
Wreście jakieś w miarę dobre słówko- bo jak widać na rotten nie wygląda to dobrze
http://www.rottentomatoes.com/m/mummy_tomb_of_the_dragon_emperor/
0 pozytyów, 12 negatywów. Comingsoon.net też dał ocenką 5/10 czyli mocno średnią, a ja wierzyłem/wierze w ten film bo 2 pierwsze mumie bardzo a to bardzo mi się podobały- osobiście wolę je od IJ który nigdy mi nie przypadł do gustu.
Wszelkie smoki i yeti ujdą na luzie, ale nie mów że "tłumacze" zamiast Ricka przetłumaczyli na "rykoszet" czyli co Evelyn krzyczy 'rick" a w napisach mamy "rykoszet"??????????