PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=400162}

Mumia: Grobowiec Cesarza Smoka

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
2008
6,0 63 tys. ocen
6,0 10 1 62966
4,9 18 krytyków
Mumia: Grobowiec Cesarza Smoka
powrót do forum filmu Mumia: Grobowiec Cesarza Smoka

Nie wypał...

użytkownik usunięty

Kolejny sequeel (czy jak to się piszę) który nie wypali. Może efekty będą spoko, ale fabuła to już nie ta pierwsza część mumii... Jednym słowem - ten film to będzie jeden, wielki szmelc :]

twoja wypowiedź smiechu warta
poczekamy jak nakręca i wtedy jak obejrzysz to krytykuj..

ocenił(a) film na 6

Ja tam nie oceniam. Poczekam do premiery (zapewne do premiery dvd) i przed ocenieniem ocejrzę ;)

Dokładnie, jeżeli jeszcze nie widziałeś filmu to po co takie głupoty gadsz :( Poczekamy zobaczymy, może będzie równie dobra jak 1 część... Tego nie wiesz.

mam nadzieję, że obsada się nie zmieni, bo jeśli tak, to może masz rację. nie uprzedzajmy faktów.

ocenił(a) film na 6

słuchaj absadam, zrób sobie gorący kubek i poczytaj troszkę słownik ortograficzny a potem idź do kina na "Mumię 3" no i napisz jakiegoś posta :)

fryh

heh ..z tego co właśnie czytałem na temat tej części mumii to fabuła może być równie dobra albo nawet (uwaga) lepsza ....jak doskonale wiemy O'connel(czy jak tam się główny bohater nazywał) jest poszukiwaczem przygód na miarę Indiany Jonasa ...i głupio by było robić KOLEJNĄ część z Imothepem ...szkoda jednak że Rachel Weisz nie zagra w tej odsłonie ..ale mam jednak nadzieję że jeżeli ONA nie zagra to po prostu NIE będzie postaci którą odgrywała i że nie zastąpi jej żadna inna aktorka ....a fakt że grać ma tutaj Jet Li ...uważam za ogroooomny plus ...bo jak dotąd nie widziałem żadnego gniota z tym aktorem ( no ...może poza "Hero"...ale dla wielu jest ten film świetny ...więc to chyba tylko moje zdanie...ale ..Mumia 3 ...to napewno będzie wspaniałe kino przygodowe ..na które z chęcią udam się do kina :)

użytkownik usunięty
fryh

Spacja mi się przez przypadek wcisnęła :P

Ja się zgadzam z Zaruelem w 100%...
Też myślę że ten film to będzie klapa,sama 2 część Mumii była żenująca a co dopiero ta...
Ale miejmy nadzieję że się mylę...
P.S a to co zrobili z tym wydaniem i wpakowaniem tam Króla Skorpiona i wydaniem to jako trylogia to już po prostu herezja!