Czy jeśli nie oglądałem dwóch poprzednich części to będe wiedzial o co chodzi w 3?
Ty jesteś jakiś dziwny przecież jest to jasne ,że musisz te części obejrzeć ,żeby skapować o co chodzi tak jest z każdym filmem.
Czemu dziwny?Normalne pytanie,niemam ochoty oglądać na razie 1 i 2 z prostego powodu-nie chce mi sie.A na trójke wybieram sie z młodszą kuzynką która bardzo nalega żebym z nią poszedł.A z tym że tak jest z każdym filmem to troche sie wygłupiłeś....ja znam sporo filmów w których nie trzeba wcale najpierw widziec pierwszej części,a można oglądać kolejne bo nie mają żadnego powiązania z fabułą z jedynki,lub jest ono tak nikłe że i tak bez problemu można wszystko zrozumiec.
Chyba za wcześnie zadałeś to pytanie bo do premiery w Polsce zostało jeszcze troche czasu. Na podstawie zwiastunów wywnioskować można że faktycznie ta część nie będzie miała wiele wspólnego z poprzednimi, jednak lepiej żebyś zapoznał się z Mumią I i II aby poznać bohaterów. Z pewnością lepiej by się Wam oglądało gdybyście znali ich wcześniejsze przygody :) Moja rada - nadróbcie zaległości a w część trzecią wejdziecie z postaciami które lubicie.
Małe sprostowanie: kuzynka wiziala wszystkie części :D
No chyba musze jednak poświęcić te pare godzin na zobaczenie 1 i 2 :PPPP
Nawet się nie zastanawiaj, to czysta rozrywka. Jestem pewien, że po obejrzeniu poprzednich części zabawa przy najnowszej będzie dla ciebie zdecydowanie lepsza. W przeciwnym razie bohaterowie mogą być dla ciebie obojętni. I gdzie tu radość z oglądania filmu. To byłby błąd, dlatego jeszcze raz polecam ci dwie wcześniejsze części :)