ale jedynka i dwojka jest super i lubie ja ogladac z kazdym razem jak leci w telewizji, a ogladalam juz z 5 razy
Mnie także trójka nie przypadła do gustu. Bez Rachel Wiesz to nie to samo. W jedynce zakochałam się od pierwszego wejrzenia. Mimo że oglądałam bez polskiego tłumaczenia, to "Mumia" wywarła na mnie spore wrażenie. Świetny dobór aktorów, jako pary Brendom i Rachel, miło się na nich patrzy:D. Co do trójki, efekty specjalne zachwycające, oczywiści Johnatan był jak zwykle genialny i dowcipny, ale reszta do kitu;/. Przede wszystkim nowa aktorka grająca Evenly O'Connel naśladowała bezskutecznie Rachel z poprzednich dwóch części. W ogóle wydawało mi się jakby nie należała do tego filmu, jest w nim zupełnie obca. Szkoda, że trójka tak zepsuła tą serie. Lepiej by było, jakby do końca tym scenariuszem zajmował się Sommer i reszta ekipy z 1 i 2 części "Mumii", w szczególności dobrze by dla świata było, gdyby twórcy trójki w ogóle się za to nie brali. Spieprzyli wszystko '/
To Ja dodam coś od siebie 1 i 2 część Znakomite gdy tylko leciało to zaraz włączałem TvN i oglądałem i nadal byłem wbity w fotel a oglądałem te 2 części ze 4-5 razy i dalej to absolutnie zajebisty film. Pomyslałem, że 3 będzie jeszcze lepsza, ale się rozczarowałem kompletnie nie tego oczekiwałem. Twórcy mieli dobry pomysł z Cesarzem z Chin jednak to im nie wyszło trochę przereklamowane Rachel nie było wielka szkoda. 3 Po prawdzie zniszczyła fenomen Mumii a szkoda.