Jeden z gorszych filmow jakie w zyciu widzialem dno nieporozumienie totalne 1/10 za celnosc kevina
No jeżeli oglądałeś w życiu tylko mało ambitne gnioty to czemu się dziwić, że nietuzinkowe i świetne kino Cię nie jara ? Może włącz sobie którąś z części Strasznego filmu... :)
Ogladalem wiele swietnych filmow a ten do nich nie nalezy, gniot to faktycznie najlepsza rekomendacja tego filmu. Pewnie caly dzien latasz po serwisie i szukasz takich trafnych opini na takie denne filmy i probujesz zrobic z siebie wielkiego kolekcjonera "nietuzinkowych" filmow. Wyjdz z domu zacznij cos robic.
"Wyjdz z domu zacznij cos robic." no właśnie. wyjdź z domu i zacznij coś robić, a nie płaczesz na forum, że film ci się nie podobał.
nie wiem czy wiesz ale filmweb po to miedzy innymi jest, podejrzewam ze ferie sie zaczely nie ma co robic co.. :)
A dla mnie jeden z najlepszych filmow, lubie analizować zachowania bohaterów, szczegolnie tak niebezpiecznych jak kevin.
Dobra, to może jako jedyna tak z ciekawości zapytam, co Ci się nie podobało? Od razu zaznaczam, że nie mam zamiaru oceniać Twojego gustu filmowego (tak nawiasem - mi tam się Straszne Filmy podobają i jakoś nie czuję się przez to społecznie gorsza, ani nie uważam swojego gustu filmowego za denny) ani wypędzać Cię z domu. Mam nadzieję na wymianę jakichś spostrzeżeń ;)