PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485802}

Musimy porozmawiać o Kevinie

We Need to Talk About Kevin
2011
7,4 102 tys. ocen
7,4 10 1 102114
7,8 52 krytyków
Musimy porozmawiać o Kevinie
powrót do forum filmu Musimy porozmawiać o Kevinie

DNO

ocenił(a) film na 1

Jeden z gorszych filmow jakie w zyciu widzialem dno nieporozumienie totalne 1/10 za celnosc kevina

Pride_7

No jeżeli oglądałeś w życiu tylko mało ambitne gnioty to czemu się dziwić, że nietuzinkowe i świetne kino Cię nie jara ? Może włącz sobie którąś z części Strasznego filmu... :)

ocenił(a) film na 1
xandir85

Ogladalem wiele swietnych filmow a ten do nich nie nalezy, gniot to faktycznie najlepsza rekomendacja tego filmu. Pewnie caly dzien latasz po serwisie i szukasz takich trafnych opini na takie denne filmy i probujesz zrobic z siebie wielkiego kolekcjonera "nietuzinkowych" filmow. Wyjdz z domu zacznij cos robic.

ocenił(a) film na 10
Pride_7

"Wyjdz z domu zacznij cos robic." no właśnie. wyjdź z domu i zacznij coś robić, a nie płaczesz na forum, że film ci się nie podobał.

ocenił(a) film na 1
XIPE

nie wiem czy wiesz ale filmweb po to miedzy innymi jest, podejrzewam ze ferie sie zaczely nie ma co robic co.. :)

Pride_7

O moje wyjścia się nie martw :) w domu bywam tylko na noc :)

użytkownik usunięty
Pride_7

A dla mnie jeden z najlepszych filmow, lubie analizować zachowania bohaterów, szczegolnie tak niebezpiecznych jak kevin.

ocenił(a) film na 9
Pride_7

Dobra, to może jako jedyna tak z ciekawości zapytam, co Ci się nie podobało? Od razu zaznaczam, że nie mam zamiaru oceniać Twojego gustu filmowego (tak nawiasem - mi tam się Straszne Filmy podobają i jakoś nie czuję się przez to społecznie gorsza, ani nie uważam swojego gustu filmowego za denny) ani wypędzać Cię z domu. Mam nadzieję na wymianę jakichś spostrzeżeń ;)