PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=731370}
5,5 1,2 tys. ocen
5,5 10 1 1164
Mythica: The Darkspore
powrót do forum filmu Mythica: The Darkspore

1/10

ocenił(a) film na 1

Co to za szmira!!! Kevin Sorbo i wszystko jasne

elosidzej

hehe dokładnie Sorbo = filmy najniższej klasy

ocenił(a) film na 5
elosidzej

Chciałem obejrzeć, ale zobaczyłem, że Sorbo, to szybko zmieniłem zdanie.

kryslav

Sorbo prawie nie gra w tym filmie. Pewnie pojawi się w trzeciej części, chyba że będą kolejne. Mi się całkiem fajnie oglądało, choć jeśli nie przepadasz za Sorbo, to może faktycznie film Ci się nie spodoba.

ocenił(a) film na 5
alistair80

Sorbo jako aktorzyna mi nie przeszkadza, ale z reguły jest tak, że filmy z jego udziałem wypadają słabo. Jakieś fatum.

ocenił(a) film na 7
kryslav

sorbo zagral 5 min. film jest lekki i fajnie sie oglada

ocenił(a) film na 5
waga55

Jak już tak namawiacie, to obejrzę, jak będę miał ochotę na lekkie kino fantasy.

ocenił(a) film na 5
waga55

W końcu obejrzałem dwie pierwsze dwie części i tak, jak się spodziewałem - średnio.

ocenił(a) film na 5
elosidzej

Sorbo nawet obiecująco wyglądał z tą zamianą w stado ptaków i wątkiem kamienia, ale niestety smaku narobili na więcej, niż było w tej części. Mógł szturchnąć scenarzystę o kilka scen więcej ;)

ocenił(a) film na 5
TangoAndWaltz

Zaczyna w tej serii po raz kolejny coś, co mogłoby być sensownym wątkiem 'czarownik i jego uczennica', ale jak zwalnia się ucznia z co drugiej lekcji, bo nauczyciel ma inne sprawy na głowie... to więcej bałaganu, niż nauki.

ocenił(a) film na 5
TangoAndWaltz

To tak, jak wtedy, kiedy w 'Herkulesie' obiecuje dziecku swojemu i Nemezis, że nigdy go nie opuści - taak, tylko że wtedy ubijanie smoków diabli wezmą. Niemowlę fajna sprawa, niekoniecznie przy wyprawach na potwory. I w tym filmie mamy coś w tym stylu. Własne sprawy, a że przy okazji trafiła się dziewczyna do nauczania... niech się uczy w praktyce.