Nędzne psy

Straw Dogs
2011
5,8 7,6 tys. ocen
5,8 10 1 7633
6,5 2 krytyków
Nędzne psy
powrót do forum filmu Nędzne psy

;DDDD

ocenił(a) film na 3

No dobra gniot jakich mało;) Ale dam mu 8 za dwie sceny które poruszyły moje kąciki ust do
góry plus dwóch aktorów - scena nr 1 gwałt na Kate/Amy ;) No dobra ta scena wiem
powinna rozwalić mój mózg i pewność siebie powinnam się trząść i czuć nieswojo ale nie
ma czegoś takiego jak gwałt przez Alexandra ;) Plus jego boska klata ;) Jejku jak reżyser
chciał żeby to było autentyczne to mógł wybrać jakiegoś odrażającego paszczura a nie Alexa
bo jemu to realna bohaterka sama by się podłożyła ;) ALE ZA jakie grzechy zrobili mu
przedwczesny wytrysk?!?!?!?! aaaaaaaa moje marzenia legły w gruzach :D XDXD scena nr
2 Gdy Alex dosłownie traci głowę dla roli hahaha:D no boskie :D mimo że mu kibicowałam
to jednak scena z pułapką mistrz i za to punkcik w góre. Aktor A to oczywiście Alexander
Skarsgård - chyba nie muszę tłumaczyć oczy macie ;) A drugi to James Woods bo nie
znosze go i dobrze że dostał wycisk i piękny punkcik w górę za ten olej na ryja ;) straszny jest
krzywy profil choć aktorem jest niezłym ale mimo wszystko aż sama mam ochotę walnąć
monitor jak tylko by on mógł to poczuć kanalia jedna :D:D:D:D:D No i jak normalnie
dałabym 5 bo tragedia jest to, ot co to mimo wszystko za to że się uśmiechnęłam i Alexa
dam 8 a niech mają ;) w końcu święta idą ;)

diptyquecandle

Prawdziwy Alex wydaje się inteligentny i bardzo dobrze wychowany, :):):)
hmm wydaje ci się
żyj dalej z tą świadomością zapewne daleko cię ona nie zaprowadzi
zwłaszcza twój tok rozumowania mężczyzn który tu opisujesz http://www.filmweb.pl/person/Alexander+Skarsg%C3%A5rd-156197/discussion/Czy+jest +tu+kto%C5%9B+jeszcze+kto+nie+uwa%C5%BCa+go+za+symbol+seksu-1748975

ocenił(a) film na 7
Tibn

oglądałam z nim sporo wywiadów, a także czytałam opinie innych ludzi z branzy na jego temat więc mam powody, żeby sądzic, ze to prawda. wyobraz sobie ze to, ze ktos jest przystojny i zwyczajnie o siebie dba nie wyklucza się z inteligencją czy dobrym wychowaniem. z doświadczenia wiem, że jest wręcz przeciwnie.

diptyquecandle

co ty byś zrobiła bez tych mediów
a ja mam powody żeby sądzić że media kłamią i przekoloryzują rzeczywistość

ocenił(a) film na 7
Tibn

nie mówię, że tak nie jest, tyle tylko, że ja nie mam na myśli wywiadów w magazynach, gdzie dba się o wizerunek gwiazdy, tylko raczej takie mniej oficjalne, videochaty itp jak ten np:
http://www.youtube.com/watch?v=EkokaW2C2Y0
moim zdaniem takie rzeczy jak inteligencja, poczucie humoru czy obycie można zauważyć, bo to predzej czy pozniej wyjdzie.
sa przeciez celebryci majacy swietnych specjalistow od pr, ale i tak maja opinie gburów i arogantów bo w pewnych mniej ofijalnych sytuacjach takie rzeczy wychodza i tyle.

ocenił(a) film na 6
diptyquecandle

On by was kijem nie dotknal a te komentarze na poziomie malp

użytkownik usunięty
Klubbe

Zdziwiłbyś się ;> i ten twój komentarz na poziomie akademickim ;> co najmniej ;>

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 7

'kozak w necie, piz** w świecie' - nic dodac, nic ując.

użytkownik usunięty
diptyquecandle

Nawiązując do linka ;) zdanie "I do not hesitate at all...nudity is great... I’m Scandinavian, God damn it. We love to be naked!” totalnie mnie zachwyciło już jakiś czas temu haha ;))))

ocenił(a) film na 7

haha wieeem, to było boskie, swoją drogą świetnie, że ma takie podejście, inaczej TB by na tym dużo straciło :D w ogole on czesto podkresla, ze nie ma z tym problemu, ale mowi to w taki rozbrajajacy, totanie nie-arogancki sposób :)
tak przy okazji, jak przeczytalam tego newsa to moja wyobraznia sie troche za bardzo rozbudzila:
http://www.thesuperficial.com/alexander-skarsgard-kate-bosworth-split-07-2011
haha bez komentarza z jakiej to glupiej strony :D

użytkownik usunięty
diptyquecandle

Bo on jest normalnym, zdrowym psychicznie i emocjonalnie dojrzałym facetem :;) który jest świadomy swojej seksualności i własnej wartości! do tego z ogromnym poczuciem humoru :D Taka postawę należałoby propagować :) Co do samego artykułu to wydźwięk ma chamski, ale hahaha rozumiem co chciałaś przez niego powiedzieć ;)

ocenił(a) film na 7

dokładnie, oby więcej takich facetów ;)

ocenił(a) film na 6

Ja zakompleksiony hahaha dobre dzieki za poprawe nastroju... Poczytajcie wasze wypociny ktore kompletnie niczego nie wnosza w ocene tego filmu...ale marzyc sobie mozecie wasz obiekt westchnien a zagral bardzo przecietnie

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Tibn

żal

.pl :)

użytkownik usunięty
Tibn

może być i nawet com. :)

wydawałaś się bystra dziewczyną ,ale wdając się polemikę z pewnym użytkownikiem pokazałaś swoje prawdziwe ja
pogrążasz się z komentarza na komentarz
kończę dyskusje w tym temacie bo dalszy dialog i próba uświadamiania cię nie ma sensu
powodzenia życzę ......

użytkownik usunięty
Tibn

Wiesz, piszesz to tak, jakby mi zależało na twojej opinii. I ja dyskusji z Tobą żadnej nie zaczęłam, więc nie ma co kończyć. Idz się lepiej sam uświadamiaj, czytając opinie innych nagminnie, żebyś miał się potem na czym żywić i pogrążać...

użytkownik usunięty
Tibn

I nie to, żebym się czepiała ;> ale jeżeli mówisz już coś o bystrości, to pisze się BYĆ bystrą dziewczyną i wdając się W polemikę...również powodzenia życzę i odrobinę dystansu, najpierw może do samego siebie :)

użytkownik usunięty
diptyquecandle

Popieram, że się sprawdził, bo fakt zagrał zupełne swoje przeciwieństwo :) chociaż film mi się ogólnie nie podobał. Ma kilka plusów jak trzymanie w napięciu (po to powstają thrillery) aczkolwiek nie lubię filmów, w których fabuła ocieka bezsensowną i nic nie wnoszącą przemocą :) I fakt sam sex:D haha, ale kiedy on nie jest sam sex? ;))))

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Klubbe

Za to twój komentarz z małpami to istna kultura i argument. Oszczędź wstydu panie, zyć daj, doprawdy ;>

użytkownik usunięty
Klubbe

"On by was kijem nie dotknal a te komentarze na poziomie malp" istne wieśniactwo z Wojkowic(gdziekolwiek to jest!)

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Klubbe

hahahhaha sprawdz w słowniku słowo hipokryta tarzanie ;>

użytkownik usunięty
Klubbe

i nie malpuj słów, bo wychodzi czarno na białym potem kto małpą jest ;> Z 2 strony czego się spodziewać po Wojkowicach, pewnie podstawówka to szczyt marzeń, sądząc po wpisach ;>

ocenił(a) film na 7

omg, ale mu pojechałaś z tą podstawówką :D

użytkownik usunięty
diptyquecandle

Sądząc po jego wpisach pełnych kultury i kurtuazji innego wniosku nie da się wyciągnąć :D

Twoje wpisy też musiały być pełne "kultury i kurtuazji", skoro aż tyle z nich zostało zablokowanych... Wyluzuj troszkę i nie krytykuj ludzi tylko dlatego, że mieszkają być może w niedużej miejscowości - w końcu sama nie przyznajesz się do miejsca zamieszkania... Ani do ocen jakie dajesz filmom. Jest takie powiedzenie: człowiek może wyjść ze wsi, ale wieś z człowieka nigdy - ale tak naprawdę to kulturę albo chamstwo ma się w sobie, niezależnie od tego gdzie mieszkamy. A co do komentarzy męskiej widowni, która zaatakowała wpisy Twoje i Anulli... oczywiście niepotrzebna taka zajadłość. Troszkę jednak rozumiem skąd się wzięła. Kobiety na co dzień chcą uchodzić za damy, księżniczki itp. I takimi wersjami siebie karmią facetów. A ci biedacy później się dziwią i przerażają, gdy rzeczywistość okazuje się inna. Jesteście po prostu bardziej podobne do facetów niż by się wydawało... Takie czasy i nie ma o co się obrażać. Pozdrawiam wszystkich ;)

użytkownik usunięty
Herodot

Nawet nie chciało mi się tego czytać. Wchodzisz w jakąś dyskusję po szmacie czasu, wrzucasz swoje jakieś pseudo intelektualno- filozoficzne 5 groszy nie będąc w temacie i myślisz o zgrozo, że masz rację i że ja w ogóle będą zainteresowana rozmową z Tobą...a więc nie jestem, pozdrawiam i nie do usłyszenia. P.S Dziękuję za psychoanalizę mojej osoby tym samym, ot cała ja :)

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 3

Badosia mistrzu ;) hahahaha ;) wracając z weekendu po 3 dniach bez neta i zastając to powiem szczerze że nie sądziłam że mój wpis zrobi aż taką furorę ;) ALe dziewczyno gratki za wypowiedzi i zgadzam się z Tobą;) choć połowa wpisów ma już blokowanie ;)

użytkownik usunięty
Anulla

Thanx ;) Ludzie tacy jak Ty przywracają mi wiarę w sens istnienia tego portalu :) Powiem Ci, że trochę krwi sobie napsułam, ale warto było! Chociażby po to, by móc swobodnie i w kulturalny sposób wyrazić swoje zdanie, bo chamstwo należy tępić :) pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 7

zabawne, że jak ktoś doda taki komentarz na youtube - a pod filmami z Alexem jak się czasem poczyta, to ma się wrażenie, że siedzą tam same nimfomanki ;) to ludzie podchodzą do tego na luzie i jest mnóstwo komentarzy facetów typu 'before that i thought i was straight', ludzie robią sobie jaja po prostu. nie wiem juz, czy ten nasz naród jest taki sztywny, ale fakt, ze dystans do siebie to przydatna rzecz. co do filmu, to fakt, tej przemocy było za duzo, ale ja po obejrzeniu trailera myslalam, ze on bedzie caly taki.

użytkownik usunięty
diptyquecandle

Bo to inny świat, i to bynajmniej nie Grudzińskiego ;) tego w tym kraju pełnym zawistników, pseudo macho i ludzi z kulturą osobistą pokroju małpy( nie obrażając przy tym małp) nie uraczysz :) I "'before that i thought i was straight'" wymiata :)))))

ocenił(a) film na 7

ehh to prawda, mam nadzieje, ze nowe pokolenia beda coraz mniej odstawac od 'normalnego' swiata. Swoja droga mam kolege, który jest hetero, ale zawsze jak idziemy na kawe to gadamy zarowno o facetach jak i kobietach które nam sie podobają i nikt nikogo nie obraza. Ale to chyba kwestia tego, ze znamy sie jeszcze od gimnazjum, gdzie pare lat siedzialam z nim w ławce i go 'wychowywałam' haha :D wyobraz sobie, ze nawet doszedl do tego, ze trzyma na ipodzie zdjecia dobrze ubranych facetów i czerpie z nich inspiracje jak idzie na zakupy. how gay is that? haha, no ale efekty są, bo wygląda dobrze. ewenement ;P

użytkownik usunięty
diptyquecandle

hehehe według większości pseudo macho a w rezultacie zwykłych homofobów very gay, so gay that even don't mention it ;) bo zacznie się znowu pajanie nienawiścią i wylewanie żółci ;) hehehe pozazdrościć przyjaźni tylko;) też rzadko spotykana rzecz w dzisiejszych czasach :)

ocenił(a) film na 7

hahaha :D fakt taka przyjazn damsko-meska rzadko sie zdarza, ja poznaje meski punkt widzenia (dowiedzialam sie ze najbardziej gejowska rzecz to picie przez słomkę), a on jest bardziej ogarniety w pewnych sprawach. przyjazn z dziewczyna ma moim zdaniem swietny wplyw na facetow, bo dziala odchamiajaco ;P

użytkownik usunięty
diptyquecandle

Nie ma to jak utrudnianie sobie życia i dodawanie ideologii do najprostszych rzeczy :) w takim razie dowiedziałam się w ten o to sposób, że jestem gejem :D i powiem Ci, że ci którzy posiadają kulturę to ją po prostu posiadają a ci którzy się prostakami rodzą, prostakami przemijają. Tendencyjne to troszku, ale prawdziwe :)

ocenił(a) film na 1

"badosia" Ile Ty masz lat w ogóle? Masakra jeździsz komuś o podstawówce a sama jeszcze nawet do komunii nie dotarłaś. Szkoda, że naród polski coraz niżej podupada. Cieszą Was dziewczyny słabe teksty jakiejś bardosi pff. Poziom intelektualny pozostawia wiele do życzenia. Wielkie wykształcone masakra 2+2*2 to dla Was problem.
Sorry bardosia za poziom matematyczny. Rozumiem, że na zintegrowanym jeszcze tego nie braliście. Masakra "Qvo Vadis" z tymi Twoimi bzdurnymi wypowiedziami. Napierniczasz parującą kupą po oczach, że aż powieki puchną od czytania - Wielce wyszczekana psiaro. Na kolana i do pana. Psina zdechła i leży. Tak mnie zdenerwowałaś swoimi wypocinami, że aż grubiański język mi się wplątał.

użytkownik usunięty
kurczak737

Urzekła mnie twoja historia :) Nie bardzo rozumiem tej jakże wysublimowanej przenośni, aczkolwiek wcale mnie nie dziwi, że ci gówno oczami wychodzi, gówniane persona tak zazwyczaj mają :) Doceniam także zakładanie specjalnie konta by mi to wybełkotać i rozumiem, że po to zostało założone. Poza tym nie uświadczy się na nim żadnej aktywności, co po przeczytaniu wyżej umieszczonych wypocin, wcale nie powinno dziwić :) Zwracam uwagę również na to, że to jest moja pierwsza i ostatnia odpowiedź na tego typu prostackie zaczepki, tę jak i wszystkie inne twoje błyskotliwe na wyraz "wypowiedzi" będę systematycznie zgłaszać do usunięcia :)

użytkownik usunięty
kurczak737

Dobra rada wróć na leczenie :) Nie rusza mnie to ;> do usunięcia tak jak pisałam wyżej.