Nędzne psy

Straw Dogs
2011
5,8 7,6 tys. ocen
5,8 10 1 7633
6,5 2 krytyków
Nędzne psy
powrót do forum filmu Nędzne psy

;DDDD

ocenił(a) film na 3

No dobra gniot jakich mało;) Ale dam mu 8 za dwie sceny które poruszyły moje kąciki ust do
góry plus dwóch aktorów - scena nr 1 gwałt na Kate/Amy ;) No dobra ta scena wiem
powinna rozwalić mój mózg i pewność siebie powinnam się trząść i czuć nieswojo ale nie
ma czegoś takiego jak gwałt przez Alexandra ;) Plus jego boska klata ;) Jejku jak reżyser
chciał żeby to było autentyczne to mógł wybrać jakiegoś odrażającego paszczura a nie Alexa
bo jemu to realna bohaterka sama by się podłożyła ;) ALE ZA jakie grzechy zrobili mu
przedwczesny wytrysk?!?!?!?! aaaaaaaa moje marzenia legły w gruzach :D XDXD scena nr
2 Gdy Alex dosłownie traci głowę dla roli hahaha:D no boskie :D mimo że mu kibicowałam
to jednak scena z pułapką mistrz i za to punkcik w góre. Aktor A to oczywiście Alexander
Skarsgård - chyba nie muszę tłumaczyć oczy macie ;) A drugi to James Woods bo nie
znosze go i dobrze że dostał wycisk i piękny punkcik w górę za ten olej na ryja ;) straszny jest
krzywy profil choć aktorem jest niezłym ale mimo wszystko aż sama mam ochotę walnąć
monitor jak tylko by on mógł to poczuć kanalia jedna :D:D:D:D:D No i jak normalnie
dałabym 5 bo tragedia jest to, ot co to mimo wszystko za to że się uśmiechnęłam i Alexa
dam 8 a niech mają ;) w końcu święta idą ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
kurczak737

"za nim" widać ze jeszcze w nim zostałeś :) bujaj się wieśniaku!

użytkownik usunięty
kurczak737

Tak bo ja nie mam nic do roboty jak się jarać jakimiś poj ***ami twojego pokroju, doprawdy nie słodź sobie aż tak :) Dzięki za pogawędkę ale z zasady takie szmaty jak ty w życiu omijam z daleka. papapa

ocenił(a) film na 1

"Szmaty"- uuuu. Tak ostro? Z tego co cały czas wypisujesz to ponoć taka kulturalna i tępi chamstwo. Z patologi się wywodzisz i stąd ten język z rynsztoka - tego nie ukryjesz choćbyś bardzo się starała. Wiem bolesna prawda dla ciebie, bo nikt przedtem ci tego nie powiedział. "Poj*b" to sformułowanie całkowicie nietrafione jak na twoje bogate słownictwo. A czytanie ze zrozumieniem jak widzę dalej nie twoja najmocniejsza strona. Napisałem, że jarasz się jak ktoś popełni błąd a nie mną - trochę ogłady. Nie miałbym nawet ani trochę chęci aby zaimponować tobie jako pustemu zakompleksionemu trolowi :)

użytkownik usunięty
kurczak737

Tak z "patologi ":D:D:D chyba znowu ci się przez "przypadek" źle napisało :D Naprawdę hahahahaha z kim ja "dyskutuję". Do twojej wiadomości, zdaję sobie sprawę, że założyłeś to konto by mi pojechać, musiałam Ci wcześniej z dupy zrobić jesień średniowiecza, że tak teraz ziejesz prostactwem i nienawiścią. Nie powiem dumna jestem z siebie :) Tym samym żarty na bok i kończymy tę gadkę szmatkę na twoim poziomie :)

ocenił(a) film na 1

Oj przestań "jesień średniowiecza". Po czytaniu twoich dennych wypowiedzi postanowiłem się wypowiedzieć. Tak na moim poziomie, ale niestety trochę wyższym skoro dla ciebie brak dodatkowego "i" jest już obiektem do kpin. Nie masz co się dowartościowywać. Słoma jednak i z miejskich butów wystaje. Dziewczynko z wysokim mniemaniem, takie teksty jakie tutaj posyłałaś ludziom to po mnie spływają bo ja się nie pieklę jak ty, brakuje ci taktu i ogłady. Skończ podstawówkę przynajmniej na tych dwójach - widzisz nie wymagamy dużo. Za to zdążyłem zauważyć, iż jednak w tej podstawówce musisz pisać dużo dyktand skoro tak cie rażą drobne błędy. Takie twoje pociski są niestety tak słabe, że nie śmieszą już koleżanek z ławki. Tutaj też nie podbijesz serc takim tępymi tekstami. Tak więc podsumowując: Jesteś zakompleksioną dziewczynką z brakiem taktu i wielkim mniemaniem co do swojej osoby.
Lubię się przekomarzać z plebsem twojego pokroju naprawdę bo mi imponujesz głupotą i żenującymi, powtarzającymi się co kilka odpowiedzi tekstami. A teraz pobiegnij do mamy wypłacz się w fartuszek i zacznij się uczyć pieśni na komunię. Pojechana po rajtach tak mocno, że aż ci oczka postrzelały. Stary tekst, ale obrazuje on niestety twoją bezsilność słowną.

użytkownik usunięty
kurczak737

Nawet tego nie czytam, kasuję mua :*

ocenił(a) film na 1

Jesteś cienka jak sik komara. Kilka anegdot pod twoim adresem i pękasz. Mua? Co najwyżej to pocałuj mnie w tym miejscu gdzie mi pękły plecy.

użytkownik usunięty
kurczak737

Mam ciekawsze rzeczy do roboty chociażby drapanie się po tyłku, ale żeby Ci ulżyło to tak pękam, z ciebie w szczególności ;> Jakieś jeszcze "ciekawe" wypracowanie masz mi do napisania, którego nawet nie przeczytam :D

ocenił(a) film na 1

A no fakt, masz się po czym drapać bo kochanego ciałka nigdy nie za wiele. Ze mnie nie musisz, co najwyżej możesz popękać nad swym losem nieudacznika. :)

użytkownik usunięty
kurczak737

coś słabiutko ;>

ocenił(a) film na 1

Nie bardzo. Jak na twoje marne wypowiedzi to i tak za dość. :)

użytkownik usunięty
kurczak737

"za dość" buahahahah tak u ciebie pod spożywczakiem godoją hahahahah! Dobra uciekam do nauki, bo jutro dyktando a ja nie chciałabym być takim "wieśniakiem ze wsi" jak sam się przedstawiasz i trudno się z tym nie zgodzić ;> Zadość uczyń mi tę przyjemność i się odpitol co :D

ocenił(a) film na 1

No fakt, ale niestety również przyznałaś się do tego, że jesteś burakiem z miasta. :)
Boże jesteś naprawdę dno. Nic innego nie potrafisz tylko czepiać się czegoś takiego. A za naukę czas najwyższy się zabrać. Żeby poprawić swoje tępe wypociny następnym razem. :D
Co za człowiek z ciebie- jeżeli nie przesadziłem z tym stwierdzeniem. Kompletny nie wypał i niestety zapętlający się w swoich bzdurnych teoriach. "Godoją" wiesz w ogóle gdzie takiego języka używają? Zapewne nie, tak więc doucz się trochę bo masz rażące braki. :*

użytkownik usunięty
kurczak737

"nie wypał" :D taaaa, niewypałem to jesteś niewątpliwie ty huehuehue. Koniec tematu, nie rozmawiam z nieukami. W rzeczywistości bym nawet na ciebie nie spojrzała, tu i tak za dużo czasu ci poświeciłam :)Narka

użytkownik usunięty
kurczak737

znaczy się za dość, za dość :D

ocenił(a) film na 1

Broń Boże, żebyś spoglądała. Ale jak będę mieć zatwardzenie to się zgłoszę - twój widok na pewno rozluźni mi odbyt, ale nie łudź się, przyjemności ci nie zrobię i bobsleja na klatę twoja płaską nie postawię. I powtarzasz się już co najwyraźniej ale bawi niestety tylko ciebie. Kompleksy na bok do nauki ciśnij ale uważaj, żeby ci macica nie wypadła jak za duże kroki będziesz dawać. :) Narka lamerski pomiocie ;*

użytkownik usunięty
kurczak737

ło kirwaaaaa za dość frajerze ;>

ocenił(a) film na 1

O i pokazujesz w ten o to sposób swoje pochodzenie nędzna szmiro :)

ocenił(a) film na 1
kurczak737

Co za dziewczynka EMO ale powiem ci, że bliżej ci do EMU ;)

użytkownik usunięty
kurczak737

hahahahha ale śmieszne hahaha, żart na poziomie dobrzynia ;>

użytkownik usunięty
kurczak737

za dość dobrzeń wielki ;>

ocenił(a) film na 1

Widzę powtarzanie opanowane do perfekcji, szkoda że przy tym nic nowego nie wnosisz. Uhaha, cóż za parch :D

użytkownik usunięty
kurczak737

Parchy to ty masz na facjacie ;> Na razie gówniarzu, kończę tę żenującą gadkę szmatkę, to forum nie po to powstało, żebyś ty obrażał ludzi a ja ci na te obelgi odpowiadała. Już mi się znudziły zresztą te twoje wieśniacze teksty i żarty z błędami rodem z dobrzynia czy jak mu tam ;>

ocenił(a) film na 1

Nic nowego nie wnosisz tym powtarzaniem. No nie powstało po to, fakt. Parch jakich mało z ciebie uhuhuhu.
Ciemny człek i do tego z wielkim mniemaniem. Dobrzeń Wielki, skąd ta pewność, że ja akurat jestem stamtąd? No debilka normalnie z syfilisem na mordzie. :D

ocenił(a) film na 1

Oj, gdybyś była trochę kumata i zobaczyła, że to lokalizacja wg ip, czyli z serwerowni głównej to wiedziałabyś, że nie podałem swojej lokalizacji tylko, że to czyta automatycznie. Oj ciemny człek z ciebie. Pomyśl trochę i wróć pustaku :)

użytkownik usunięty
kurczak737

tak sobie to tłumacz :) a to "za dość" to zapewne z rodowitej Warszawki haha. Nara!

użytkownik usunięty

kumaty haha

ocenił(a) film na 1

Nie z Warszawy niee. Na pewno z innego miejsca. Tak więc powtórzę ci, poducz się trochę burolu, to może czymś zabłyśniesz bo póki co jedynym twoim znakiem rozpoznawczym jest niestety ale przykry zapach z japy.

użytkownik usunięty
kurczak737

Na pewno z innego miejsca hahaha doprawdy? błyskotlwie! ;> może być nawet z dziury zabitej dechami sądząc po twoich wpisach, elokwencji , ortografii i tekstach pokroju spod wiaty autobusowej. Nie interesuje mnie to, tak jak ciebie moja osoba! ;> NARA! drukowanymi bo inaczej nidyrydy ;>

ocenił(a) film na 1

Tak "nidyrydy". Usiąść i płakać na twoimi wypocinami, może nie spod wiaty autobusowej ale, z przydrożnej meliny - gdzie przebywasz. Błyskotliwa chłopko! 3m się ramy to się nie osramy LAMO ! :D

użytkownik usunięty
kurczak737

Ty już dawno jesteś ;>

ocenił(a) film na 1

Oooo to mi pojechałaś. Małpujące dziecko...
Parch - taki nick lepiej by pasował do twojej wygórowanej osoby. :)

użytkownik usunięty
kurczak737

a ty mi ;> dziadku impotencie ;> do twojej kurczak pasuje natomiast jak ulał ;>

ocenił(a) film na 1

Impotencje to niestety ale ma każdy chłopak co się do ciebie zbliży - syfilis jednak odstrasza :D

użytkownik usunięty
kurczak737

pudło w chłopakach nie gustuję :) ale żarcik na najwyższym poziomie :) ostatnio takie w podstawówce słyszałam :D

ocenił(a) film na 1

No tak nie gustujesz, skoro chłopaki cie nie chcą to szukasz wrednych bab swojego pokroju, zakompleksiona nieudaczniczko :D Dobrze, że chociaż masz wytłumaczenie na to, że chłopaki cie nie chcą bo ty w nich po prostu nie gustujesz ahahahahha. Coraz bardziej się pogrążasz aahhahaha.

użytkownik usunięty
kurczak737

za chłopakami się oglądałam w liceum cymbale, w którym ty jeszcze siedzisz. Koniec tematu, bo nie mogę uwierzyć z jaką gówniarzerią wdałam się w rozmowę.

ocenił(a) film na 1

Więc każdego nazywasz właśnie w ten sposób :D
Nie zaznasz chłopaka, już ci to mówiłem :) Teraz tylko ręczny ci pozostaje :D

użytkownik usunięty
kurczak737

a tobie twój pusty cymbał, z którym będziesz musiał egzystować do końca życia ;>

ocenił(a) film na 1

Yhy lepiej z nim niż z taką wywłoką jak ty...
Dobra kończę pustą konwersacje z tępą anegdociarą.
Poćwicz trochę teksty bo śmierdzą moczem i starymi ludźmi jak ty cała. Wąchaj pałę, pozdrów znajomych - jeżeli takowych masz (wirtualni się nie liczą parówo) i idź spać z uśmiechem na ustach - bo twoje życie jest patologiczne ale śmieszne :D Chwytaj dzień Parchu!
Dla frajerek takich jak ty pozdrowienia środkowym palcem! CYA patologio!

użytkownik usunięty
kurczak737

Już ta godzina, mamusia ząbki każe umyć, jutro do szkoły trzeba wstać! Nara i pozdrowienia pierdem w twoją gówno wartą twarz! ;> I nie pisz do mnie więcej! bo nie chce mieć z takimi typami jak ty do czynienia! Nawet w necie!

użytkownik usunięty
kurczak737

"Do ciebie nie pisze" W ogóle czytać, ze zrozumieniem potrafisz! Nie pisz do mnie więcej, nie dociera do tego twojego pustego czerepu?! Nie ruszają mnie teksty o sutach, gębach i tym podobnych, ale nie mam ochoty żebyś do mnie pisał! Dotarło! Ze swoją starą sobie takie teksty uwsteczniaj a ode mnie wara, bo ja nie chcę z takimi jak ty mieć nic do czynienia! Ile kur...trzeba razy powtarzać!

ocenił(a) film na 1

Od starej to ty się odpierd*l tępa piczo. To nie odpisuj tępoto. Klej wary gdzie indziej.

użytkownik usunięty
kurczak737

Nie to ty nie pisz, rozumiesz! Nie będzie żaden śmundak twojego pokroju do mnie pisał i mnie wyzywał! Trzeba było nie zaczynać! I jedyna osoba jaka się tu odpie*** to Ty! kumasz tępa dzido?! Wara ode mnie! Za wysokie progi jak na twoje prostackie nogi! I jeździj sobie jak po psie właśnie po swojej starej, skoro cie tak wychowała to niech teraz wysłuchuje!

ocenił(a) film na 1

Patrz na swoje wychowanie bo ono niestety ale pozostawia wiele do życzenia. Tak więc starej do tego nie mieszaj pustaku mówiłem ci raz. O klejeniu war nie wspomnę bo tez mówiłem. Idź się wypłakać gdzie indziej bo kałem bijesz...

użytkownik usunięty
kurczak737

Moje wychowanie. Wstydu za grosz psie bury nie masz i podciągasz rzeczywistość pod siebie jak ci wygodnie. Ja do ciebie siurokłaku nie pisalam! Sam zacząłeś! Także teraz się odpier*** a jechać sobie będę po kim będę chciała, twojego pozwolenia na to nie potrzebuję!