No dobra gniot jakich mało;) Ale dam mu 8 za dwie sceny które poruszyły moje kąciki ust do
góry plus dwóch aktorów - scena nr 1 gwałt na Kate/Amy ;) No dobra ta scena wiem
powinna rozwalić mój mózg i pewność siebie powinnam się trząść i czuć nieswojo ale nie
ma czegoś takiego jak gwałt przez Alexandra ;) Plus jego boska klata ;) Jejku jak reżyser
chciał żeby to było autentyczne to mógł wybrać jakiegoś odrażającego paszczura a nie Alexa
bo jemu to realna bohaterka sama by się podłożyła ;) ALE ZA jakie grzechy zrobili mu
przedwczesny wytrysk?!?!?!?! aaaaaaaa moje marzenia legły w gruzach :D XDXD scena nr
2 Gdy Alex dosłownie traci głowę dla roli hahaha:D no boskie :D mimo że mu kibicowałam
to jednak scena z pułapką mistrz i za to punkcik w góre. Aktor A to oczywiście Alexander
Skarsgård - chyba nie muszę tłumaczyć oczy macie ;) A drugi to James Woods bo nie
znosze go i dobrze że dostał wycisk i piękny punkcik w górę za ten olej na ryja ;) straszny jest
krzywy profil choć aktorem jest niezłym ale mimo wszystko aż sama mam ochotę walnąć
monitor jak tylko by on mógł to poczuć kanalia jedna :D:D:D:D:D No i jak normalnie
dałabym 5 bo tragedia jest to, ot co to mimo wszystko za to że się uśmiechnęłam i Alexa
dam 8 a niech mają ;) w końcu święta idą ;)
To kontynuuj dalej po mojej mamie proszę ale wiesz ona nie taka jak ty i nie gustuje w dziewczynach ahahaha. :D
Nie spinaj tak bo kupka w majty poleci i będziesz mieć rdze! :D ahahaha
!!! Puknij się, może coś przeskoczy i będzie jeszcze szansa dla takich jak ty w życiu. Tymczasem powinni ci zabronić korzystania z neta.
:| O na pewno. Dobra już się popisałaś? To ładnie obrót na pięcie i do spania porażko!
Nie ma jak to nerweczki :D
Nie słodź sobie, już ci pisałam. Nerweczki to ty masz jak na siura swojego spoglądasz ;>
A no fakt, prawda bo wyobrażam sobie, że syfilis z ciebie mógłby przejść na niego ale niedoczekanie ;)
Do pięt ciężko ci dorastać jak tam takiego grzyba zapuściłaś, że ścinanie scyzorykiem ci nie pomaga. Ale dobrze, że potrafisz się dowartościować na przegranej pozycji. Dobranoc.
No tak, bo z tobą konwersuje - totalna porażka wiem. Ale dzięki za uświadomienie ;*
Nie zaczyna się zdania od ale tłumoku. Błąd na błędzie! Zgroza! Takich tępaków jak ty już się nie uświadomi. Przeminiesz w tępocie. Jedyną porażką tutaj jest tylko to, że ja w ogóle zaczęłam z tobą pisać. Dlatego teraz naprawię ten błąd i się pożegnam :*
Spójrz jaka tępa jesteś - brak konkretów. To do bzdur się przyczepi. Trafiła kosa na kamień więc brak już ci pustych lamerskich tekścików, to wyciągasz brudy ze starcy postów. Po co? Ja ci odpowiem. Brak ci taktu, ogłady i w ogóle zapewne urody ale to już inna sprawa, ale co najważniejsze jesteś samotną zakompleksioną nastolatką, która na moje głupie zaczepki ciągle odpowiada jeszcze bardziej głupio. Błąd za błędem. Phi. To co ja się tutaj pomyliłem to nic. Za to ty zawsze będziesz pusta i nikt ci tego nie odbierze, w szkole pewnie też cię nie lubią - brzydal w okularach.
Trafiłem w sam środek z tymi okularami... No i z brzydalem (tu cie boli :P).
Cya
A ty zarób na operacje plastyczną i kup sobie soczewki, żeby pingle ci głowy do podłogi nie ciągnęły ;) Ach te kompleksy co nie? :D
Taaa bo ty mnie w życiu widziałeś, ja za to twojej znajomości języka polskiego mam "za dość' ;> Jakim tępakiem trzeba być, by własnego języka nie znać!
Nie czytaj, nie musisz również odpowiadać. Za to ty wielka polonistko czemu zdanie zaczynasz od malej litery w większości postów? Nie musiałem cię oglądać na szczęście. To wszystko wnioski, ale wydają mi się one w pełni sprecyzowane do twojej dennej osoby.
Człowiek jak każdy inny popełnia błędy, ty akurat masz słownik pod ręką to lecisz z koksem, ja się niestety mylę ale to nie znaczy, że nie znam języka polskiego - moje wypowiedzi są poprawne, aczkolwiek obelżywe. Tyle na ten temat polonistko od siedmiu boleści co zdanie zaczyna z małej litery.
Żal ci dupę ściska co, żadnego błędu nie znalazłeś to do małej litery się przyczepiłeś. Nie poprawiaj mnie analfabeto. Przejrzyj lepiej swoje wypociny, chociaż i tak błędów nie wyłapiesz, bo nawet nie wiesz, że je robisz. Na tym polega różnica między mną a tobą! Zapomniałabym o zwrotach typu "za dość" prosto z pola. I nie pisz do mnie Ty. Ja bym w życiu z tobą rozmowy nie podjęła. Gówna nie tykam z zasady, o czym już pisałam 12652652 postów wyżej.
Haha - zapewne. Jesteś przykra do tego stopnia, że pierzesz brudy ze starych postów teraz też nic nie znajdziesz, ja u ciebie nawet nie szukałem, po prostu przypadkowo bo ja w przeciwieństwie orężem słownym cię gaszę. Nie potrzeba mi wyszukiwać twoich błędów. Choć na dobrą sprawę to to, że w ogóle się urodziłaś. Dryfi od ciebie niemocą i bezsilnością więc "tonący brzytwy się chwyta" i wyłapujesz moje drobne błędy. Taka jest prawda. Wiec umyj majteczki bo kupka poleciała od twojej spiny i do spania. ;)
Twoja za to targa dzyndzel jak pies surowy boczek :>
a twój stary wchodzi ci do wanny. :*
Hah, ty za to jak zrobisz większy krok to obwisa ci macica - taka rozjechana jesteś.
Kolejny biedny w ch*** tekst. Poziom mojego zażenowania twoją osobą się wykończył. To jest moja granica Nałkowskiej. Także mowiąc twoim językiem ch*** ci w plecy, bo w dupę to dla ciebie przyjemność.
Za to twoje bogate, ja ci odpowiem również: goń się gdzie indziej - tutaj nie wypierzesz swoich brudów ściero.
Jedyne co potrafisz to zaczepiać ludzi i ich obrażać. Taki z ciebie kozak w necie a piz** w świecie! Odbij w końcu trollu!
Kurde powtarzać po kimś to ja umiem rymy, wymyśl coś sama. Trochę rusz pustą czachą wywłoko.
I tylko tyle co potrafisz trollu. W życiu ci nie wyszło to się wyżywasz na ludziach innowacyjna piz***
Hehe, skąd wiesz, że nic? Nie znasz mnie fajtłapo. Zburaczała do szpiku kości menda spod delikatesów.
Ciebie już nawet piz*ą nie można nazwać - to co masz pomiędzy nogami bardziej przypomina Rów Mariański...
Koniec mojego zniżania się do twojego poziomu! Argumentów oprócz wyzwisk i chamskiego języka nie posiadasz. Poziom jaki prezentujesz sobą nawet gorylowi nie przystoi. Nie znam w życiu takich prostaków i chamów jak ty. Obrażaj sobie ile wlezie, widać tylko to ci pozostało dzi*** bez szkoły! Odpowiedzi na to, nawet nie przeczytam.
Ja normalnie argumentowałem cały czas, obrażać matki - nie dam! Więc zniżyłem się do twojego poziomu. Na początku traktowałem to tak błacho. Oprócz tego, że jeździsz tutaj po wszystkich facetach niczego mądrego od twoich postów niestety nie wyniosłem. W końcu znalazł się ktoś co ci nie odpuszcza i co? Spinasz tak poślady, że aż tutaj słyszę. Nie będę cię nazywać jako dziw*ę - moim zdaniem nie zasłużyłaś. Ale skoro ty mnie tak nazywasz to trudno. Chodziło mi tylko o to, że wszystkich facetów mieszasz do jednego worka. Pamiętaj, że na szacunek trzeba zasłużyć, a nie cisnąć po facetach bo jesteś przed okresem. Kontroluj się, a na pewno nie znajdzie się drugi podobny mi, który będzie cię obrażać. Sama sobie jesteś winna. Bo wyszczekana wielce. Otóż wyobraź sobie ja też nie przebieram w słowach i jak trzeba to potrafię dosrać i to nie tekstami typu "zrobiłeś błąd, kup sobie słownik - analfabeto" tylko bardziej dosadnymi co wchodzą od w pięty. Nie mówię teraz złośliwie, ale zastanów się czy aby na pewno jesteś taka święta i mądra...
I kto to mówi. Zejdź ze mnie człowieku. Bogiem nie jesteś i nie będziesz mi mówił co mam robić! O jakim ustępowaniu ty mówisz. Nie dopisuj sobie, czegoś, czego nie ma. Sam zacząłeś rozmowę jak i obrażanie mnie. Sam jesteś również wyszczekany. Zapewne ci wcześniej pojechałam marny człowieku, to sobie teraz profil od biedy założyłeś, by mnie obrażać. Nie rusza mnie to, bo nie mam takich problemów jak ty i tobie podobni. Mam swoje życie i na nim się skupiam. Dumy za grosz nie posiadasz, bo nawet nie dociera do ciebie, jak pisze, ze nie bedę z toba rozmawiać i żebyś więcej do mnie nie pisał, do czego mam prawo. Nie interesuje mnie twoja osoba. Ile ty masz lat człowieku, że stajesz w obronie nie wiadomo czego właściwie. I świętego teraz nie udawaj i się tak nie wybielaj! Żegnam cie jak już wszystko sobie wyjaśniliśmy tym samym! I nie pochlebiaj sobie, bo to że ci napisałam, że z tobą nie rozmawiam, nie znaczy , ze ci ustępuje, a że ktoś musi tę nic nie wnoszącą rozmowę zakończyć. Jak również, że nie chce mieć z ludźmi twojego pokroju nic do czynienia! Dotarło?
Pytanie retoryczne oczywiście! i nie zaśmiecaj mi profilu, za każdym razem jak na niego wchodzę! ŻEGNAM!
Dodam tylko"Ja normalnie argumentowałem cały czas". Pisać coś takiego po pierwszym wpisie typu :
" Napierniczasz parującą kupą po oczach, że aż powieki puchną od czytania - Wielce wyszczekana psiaro. Na kolana i do pana. Psina zdechła i leży." Po czym "Więc zniżyłem się do twojego poziomu." Łżesz jak ten pies o którym wcześniej wspomniałeś! To ja dałam się sprowokować i zniżyć do twojego poziomu, bo to ja nie dam się obrażać takim kmiotom jak ty! Więcej tego błędu nie powtórzę!!! Dla mnie jesteś nikim gościu,stąd nie chcę z tobą rozmawiać! Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi!!! Ja nie zamierzam i po raz setny żegnam się z tobą!
I zakładaj sobie kolejnych sto profili by mnie obrażać( bo jaj nie masz, żeby się znowu odezwać pod tym właściwym ) wpisy twojego pokroju będę kasować tym razem z automatu!
Z automatu to ty robisz niestety co innego. Gościu tez mi coś. Nie muszę sobie nic udowadniać więcej przegrana jesteś i tyle. Boli nie? Tak się srasz, że chyba łezki poleciały. Osobiście mam to w dupie. Ale jestem dumny nie powiem. Zerowa osobo :)
Co masz w dupie, a czego nie masz średnio mnie tym samym interesuje. Tak samo jak cała twoja osoba. Jak jeszcze raz zobaczę w powiadomieniach, że do mnie napisałeś, to skontaktuję się z administratorem w celu zablokowania ci konta. W związku z czym będziesz zmuszony założyć kolejne by mnie obrażać i rżnąć głupa po raz kolejny!
Kontaktuj się, może to ci w czymś pomoże bo innego ratunku dla twojej debilnej osoby nie widzę. Konta zakładać innego nie mam zamiaru - to wystarczy. Pierwsze i ostatnie.
Teraz tępa wywłoko czas się tutaj więcej nie wypowiadać. Dziękuje dobranoc szmiro!
Wpis na poziomie 5 latka, portal dla przedszkolaków twojego pokroju. Łatwość przy tworzeniu tego typu kont powinien być ograniczony dla ciebie i debili tobie podobnych, którym dojrzałość emocjonalna a właściwie jej brak nie pozwala na konstruktywną rozmowę a jedynie na teksty zasłyszane z trzepaka na podwórku typu "pęknięty jeż". Cokolwiek ten niewyszukany tekst znaczy analfabeto. Żenada!