Laska jarała, policjant ją sprawdza, bo smierdzi ziołem, a wtedy znajomi "NIE MACIE PRAWA".
I oczywiście tak przedstawia się brutalnośc policji xDD
No ale w końcu Francuzicy, doprowadzili kraj do czego doprowadzili.
A Ty też jesteś jełopem, który uważa, że za palenie trafki należy się 3 lata pierdla, a o wiele szkodliwszą społecznie wódę można łoić bez ograniczeń i napieprzać żonę? Oczywiście, że nie mieli prawa.
Stały argument osób uzależnionych od trawy to „ALKOHOL TO BICIE ŻONY!!”, „ALKOHOL NISZCZY RODZINY!”, „ALKOHOL WYWOŁUJE AGRESJĘ!”.
A alkohol po prostu potęguje pewność siebie, więc, żeby po nim bić żonę trzeba już na trzeźwo być spaczonym.
Oczywiscie nałogowego chlania nie wspieram.
Ja uważam, ze wszystkie narkotyki powinny być legalne, ale skoro nie są, to obowiązuje cię przestrzeganie prawa -albo dostajesz 3 lata :)
Nie palę, ale nawet gdybym palił, to jeżeli nie robię tym nikomu krzywdy to kompletnie nie twoja sprawa, ani sprawa państwa. Prawo jest idiotyczne, bo stanowią je idioci wybierani w wyborach przez idiotów, zielsko nie powoduje agresji jak alkohol, który ze spokojnych i zrównoważonych ludzi potrafi często w pijackim szale zrobić nawet mordercę. Biorąc to na logikę to jeżeli głupi rząd miałby na uwadzę dobro obywateli, a nie tylko budżetu do którego wpływa kupa kasy ze sprzedaży wódy, powinno być dokładnie odwrotnie - wóda zabroniona, zielsko legalne, no ale wtedy każdy by sobie posadził krzaka i nie było by kasy na przekupywanie wyborców.
Nie na tym to polega. Laski robiły to co jest zabronione i obowiązkiem policji jest wyciągnąć konsekwencje, policja nie wywiązuje się z tego obowiązku, bo ma związane ręce, pozostaje jej wtopić się w zasady panujące na dzielni.
W normalnym kraju, bez względu na to co robiły te laski, a było to zabronione powinny zostać zatrzymane i przewiezione grzecznie na posterunek, gdzie w przepisowych warunkach zostałyby przeszukane i ukarane lub pouczone.
Odbyło się to inaczej. Dlaczego? Bo paniusia kapitan, która jest na pasku mera, a wiemy kto jest merem, nie życzy sobie kłopotów i w ogóle nie chce mieć do czynienia z przestępcami.
Uuu... mamy gościa, który wypowiada się PO OBEJRZENIU TRAILERA :-D
Dzięki za ubawienie mnie :-D
Idź na film, zrozumiesz co komicznego napisałeś
Byłem dzisiaj.
Film faktycznie nie był antypolicyjny, ale momentami aż do przesady starał się być bezstronny.
Niemniej zbyt grzeczny, a scena z trailera jest głupia.
Scena z trailera, przede wszystkim, mocno się różni od sceny z filmu.
Ale nadal nie mogę uwierzyć, że ktoś wypowiadał się o filmie po trailerze :-D
No film po trailerze wygladał jak typowy gniot pod nagrody z gatunku biedni murzyni i okrutni policjanci.
I prawda, zę się rózni, w trailerze przedstawili to jak w filmie "Crash", a w filmie to w ogóle tak nie wygląda.
Niemniej, film, żeby uzyskać bezstronnośc demonizuje policjantów, a na Islam nie pada ani jedno negatywne słowo, a wręcz przeciwnie