PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430867}

Na Zachodzie bez zmian

Im Westen nichts Neues
2022
7,4 72 tys. ocen
7,4 10 1 71891
6,8 68 krytyków
Na Zachodzie bez zmian
powrót do forum filmu Na Zachodzie bez zmian

te 4 oscary... przesada

użytkownik usunięty

Szczerze film dla mnie średniak, o wiele lepszy była wersja z 1939 roku i 1979 roku. Może zdjęcia ładne były ale szkoda Elvis, no i znając życie film ten za parę miesięcy, lat zostanie zapomniany jak reszta tych "niesamowitych" produkcji Netflixa

ocenił(a) film na 8

Ten film absolutnie nie zostanie zapomniany, szczególnie w obliczu toczącej się "tu i teraz" wojny. Tak samo jak książka nie została zapomniana. Nagroda zasłużona w 100%

użytkownik usunięty
Agatonik

Do garów, dziękuję

ocenił(a) film na 8

Argumentacja warta nicka, którego sobie wymyśliłeś/aś

ocenił(a) film na 6
Agatonik

są już o wiele lepsze filmy wojenne i zdecydowanie bardziej klimatyczne, na zachodzie bez zmian to spoko film, ale nic więcej, dupy nie urywa

Gniot przehajpowany przez amerykańskich żydów/Niemców aby rewitalizowac soft power Niemiec po wtopie wizerunkowej z ukraina. Niemcy w zamian promują lewicowe poglądy w Europie (stąd ciągle o uchodźcach, LGBT, demokracji, ekologii itp i oni są zawsze tym "orędownikiem")
To samo dzieje się na YouTube, wszystkie filmy promowane to o Niemczech, niemieckich samochodach, miastach, produktachitp
YouTube jest niemiecki lub przez nich kontrolowany. Wpiszcie Poland to prawie nic tam nie ma albo liczba wyświetleń jest zminimalizowana ile się da i głównym odbiorcą filmów związanych z polską są ustawieni tylko ludzie z Polskim IP albo jeżeli jest jakiś film o pl promowany to przedstawia ja w negatywnym świetle.
Pisząc gniot trochę przesadziłem, ale jest to co najwyżej film przeciętny.