Jak na debiut reżyserski dwóch młodych chłopaków to jest niezle. Film trzyma w napięciu, koniec zaskakuje. Niestety kilka bezsensownych zwrotów akcji i idealne zaplanowanie akcji przez dwóch braci?!?, tak jakby zaplanowali rozwój wydarzeń. Ten zabije tego, ten tamtego, a ja zabije ją i będzie dobrze, nikt się nie dowie. Trochę naciągane.
Ale i tak film całkiem dobry. 6/10
jeśli wiem o co Ci chodzi to chyba troche jesteś w błędzie :P Bo ta akcja, w której młodszy brat na końcu dobija dziewczyne nie była zaplanowana. Dobrze było pokazane, że wcześniej coś ta dziewczyna powiedziała do tego małego chłopczyka, coś lekko obraźliwego, wtedy on pokazał nieprzyjemną minę.
Niepotrzebnie tylko blondyna zginęła : <
Chociaz tez jest ten błąd, ze pod koniec bohater nie sprawdził czy blondynka jeszcze żyje, bo wg mnie była taka możliwość iż ona została łańcuchem duszona więc możliwość była na przeżycie jej.
Koniec filmu pokazuje, że w koncu wszyscy jego znajomi zmarli, ujawnia sie wtedy pytanie, co by bylo dalej, z kim będzie się kolegował, patrząc na to, że jego najbliższych kolegów już nie ma jak i zarówno dziewczyny, z którą miał dobre więzi.
Bardzo podobało mi się, że w filmie wystąpiło dużo młodzieżowych scen, co powodowało, że film był bardziej urozmaicony, moze nawet na poczatku nie wyglądał na horror.
jeśli zna ktos podobne typy filmów, o mlodziezowych grupkach to prosze o podanie tytułów.
Pozdrawiam i polecam.
Astok0~